Bajba kerülhetek, ha lerázok egy nőt?
Arról van szó, hogy holnap megyek dugni egy 35 éves nőhöz.
Én 25 éves vagyok, és külső adottságaim miatt nem kellek a fiatal, nem ronda, nem kövér lányoknak.
Következésképpen ez a 30-as nő sem vékony, hanem bőven van rajta plusz zsír.
És ma volt itt egy régi csaj ismerősöm, megnézte az uj nappalit, és én majdnem sirva fakadtam, hogy nekem ilyen nőm sosem lesz... :( pedig ezzel a nővel kavartam vagy 3 éve, egyszer leszopott, de csak azért, mert nem volt akkoriban gusztusom megdugni, mivel annyira nem jó csaj, csak éppen nem egy dagadék.
És ma megint bekerültem ebbe a remegős depressziós epizódba, amiért nekem egy nő alakú nő kell (és nem bálna), de sajnos NEM KAPHATOM MEG! Mert nem osztott az élet lapot ilyen téren...
És már megvettem a piát, lehet, hogy hányni is fogok ha megiszom, de jobb is, mert másképp elcsatangolnék a városba és veszélybe is kerülhetnék, mert lehuznak, vagy én kezdek kötekedni nőkkel, amiért leráznak.
Na, és holnap kellene mennem ehhez a dagadékhoz, de mostmár megint csak a hányingert hozza rám a gondolat, hogy MEGINT csak ocsmány nővel dughatok :(
Na és félek, hogy ki fog akadni ez a nő, mert legutobbi dugás után nyiltan kifejeztem a nemtetszésemet azzal kapcsoaltban, hogy minidg csak ilyen csunya nőknek kellek :(
Ez egy elég provokatív kérdés.
Azt nem értem, miért csodálkozol, hogy kinek kellesz, és kinek nem, mikor ilyen paraszt módjára beszélsz a nőkről?
Hú, de hatalmas nagy problémád van, csak nehogy sajnáljalak érte.
VAn olyan, aki 30 éves és egyáltalán nem dugott még, meg amúgy nem is az a lényeg, teljesen értelmetlen dolgokon depressziózol, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!