Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bajba kerülhetek, ha lerázok...

Bajba kerülhetek, ha lerázok egy nőt?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy holnap megyek dugni egy 35 éves nőhöz.

Én 25 éves vagyok, és külső adottságaim miatt nem kellek a fiatal, nem ronda, nem kövér lányoknak.

Következésképpen ez a 30-as nő sem vékony, hanem bőven van rajta plusz zsír.

És ma volt itt egy régi csaj ismerősöm, megnézte az uj nappalit, és én majdnem sirva fakadtam, hogy nekem ilyen nőm sosem lesz... :( pedig ezzel a nővel kavartam vagy 3 éve, egyszer leszopott, de csak azért, mert nem volt akkoriban gusztusom megdugni, mivel annyira nem jó csaj, csak éppen nem egy dagadék.

És ma megint bekerültem ebbe a remegős depressziós epizódba, amiért nekem egy nő alakú nő kell (és nem bálna), de sajnos NEM KAPHATOM MEG! Mert nem osztott az élet lapot ilyen téren...

És már megvettem a piát, lehet, hogy hányni is fogok ha megiszom, de jobb is, mert másképp elcsatangolnék a városba és veszélybe is kerülhetnék, mert lehuznak, vagy én kezdek kötekedni nőkkel, amiért leráznak.

Na, és holnap kellene mennem ehhez a dagadékhoz, de mostmár megint csak a hányingert hozza rám a gondolat, hogy MEGINT csak ocsmány nővel dughatok :(

Na és félek, hogy ki fog akadni ez a nő, mert legutobbi dugás után nyiltan kifejeztem a nemtetszésemet azzal kapcsoaltban, hogy minidg csak ilyen csunya nőknek kellek :(

2015. ápr. 25. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Trágya vagy de nagyon!
2015. ápr. 25. 20:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Igazából nemértelek! Ha nem jönnek be azok a nők, akkor minek dugod őket, ezekszerint a tartásod 0! Ha meg ennyire kell jó nő ,fizess érte,amig nincs más!
2015. ápr. 25. 21:17
 13/15 A kérdező kommentje:
ilyen aranyos kinézetű, átlagos szolid lányok nem állnak prostinak, szal olyat nem tudok pénzen megszerezni.
2015. ápr. 25. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:
hohoo :D De hogy is nem! Csak keresgélj... olyan nők is fent vannak pl szexpartner keresőn, akiből ki nem néznéd. A Szomszéd lányka, esetleg egy nő az edzőteremből...
2015. ápr. 25. 21:42
 15/15 A kérdező kommentje:

na most szexpartner kereső meg prostikereső két különböző dolog, ne tévesszen meg, hoy a prostikereső ugy próbál legalitást szerezni, hogy szexpartnerkeresőnek adja ki magát...

amugy van tényleg rendes szexpartnerkereső, de ott aki szép nő, annak csillagászati magasságban vannak az igényei.

sima társkeresőkön viszont RENGETEGEN vannak nők, akik igen rövid uton nem egy társat találnak, hanem valami fickós pasi farkán fognak pörögni.

nekem is nem egy nő volt már meg ugy, hogy a szokásos sablon szöveg volt neki kiirva: KALANDOROK KIMÉLJENEK!

aztán mégis megdugatta magát.

2015. ápr. 25. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!