Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Megfogadtam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Megfogadtam hogy nem teszek érte semmit

Figyelt kérdés

Szóval az úgy volt hogy szeptember közepén eléggé megtetszett egy fiúosztálytársam, akivel semmi esélyem nem volt, mert ő abból a vagány kategóriából származik, én meg csak egy átlagos csaj voltam, néhány lánnyal beszéltem csak az osztályból. Vele sose beszéltünk előtte. Az elején folyton el akartam nyomni az érzéseimet, aztán amikor rájöttem hogy ez lehetetlen, engedtem magamnak, azzal a feltétellel, hogy én nem fogok nyomulni rá, nem fogok jeleket tenni hogy bejön. Ettől függetlenül akaratlanul megtaláltam a módját hogy közelebb kerüljek hozzá.

Ma ott tartunk hogy szinte az egész osztállyal jóban vagyok, főleg vele, állítólag sokszor hangoztatta már hogy nagyon kedvel, amikor épp nem voltam ott. És ezzel végülis elértem a célom: annyit engedtem meg magamnak, hogy haverként közeledjek hozzá. Most egyike vagyok az osztályban a lányok közül, akiket a legjobban bír. Rengeteget tettem érte, rengetegmindent megtettem amiről korábban azt gondoltam hogy sose fogom merni, és néha kicsit máshogy is közeledtem hozzá, de azt kizárólag a tudta nélkül. De most itt az évvége. Nem tudom eldönteni hogy tetszem is neki vagy nem. Hogy ő is többet érez-e barátságnál. Én megfogadtam, hogy ilyen téren nem fogok lépni. Nem akarom leégetni magam és szétrombolni azt amit egy félév alatt felépítettem, azért, mert félreértettem az egészet. Vannak rá jelek hogy talán viszonozza a dolgot, de semmi sem biztos.

Maximum 16-szor látom még nyárig. A nyarat nem fogom kibírni nélküle. Már egy-egy napba beleőrülök, ha nincs suliban. Észrevettem, hogy olyankor sokkal ingerlékenyebb is vagyok.

Mit tehetnék? Várjak a csodára? Mert akkor valószínűleg eljön a nyár én meg ott leszek egyedül.

17 vagyok

2015. máj. 23. 07:49
 1/2 anonim ***** válasza:
várj a csodára
2015. máj. 23. 08:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki akkor közeledni fog feléd
2015. máj. 23. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!