Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csavarjam el a fejét?
Hát én tudok megoldást.
írj ha megírjam
Na akkor inkább leírom csak menj közel hozzá beszélj vele ha ráveszed hogy mennyen el veled valahova akkor elfog de amúgy kiről van szó mert lehet hogy ismerem.
Mert te Andrási Gáborrol beszélsz? bocs hogy erröl kérdezek de csak így tudok segíteni.
Utolsó:nem tudom kiről beszélsz. :)
Második: az a gond, hogy 9.-ben letiltott. Szerelmet vallott,a végén pedig leblokkolt, azzal hogy a haverjai voltak. De soha senki nem hozta fel.
Engem kért fel táncolni stb,soha nem piszkál. Ő az egyetlen,de nem érdeklem. Bámul de semmi más jel nincs. Nem tudom elhívni sehova mert siet a buszára,meg a haverjai ott vannak.
Mindenképpen személyesen akarom,nem vagyok gyerek leveleket írogassak, meg körbe is adhatja. Azt sem tudom hogy mondjam s hogy teremtsek alkalmat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!