Hogy csavarjam el a barátom fejét intim téren?
Több, mint másfél éve vagyok együtt a barátommal. Még ne feküdtünk le(Tudom, hogy nagyon furcsa, de nem volt alkalmunk, valószínűleg ennek a hónapnak a végén kerül sor rá). Persze a szeretkezésen kívül rengeteg dolog történt. Sajnos sok lelki gond van velem, és nem nagyon tudok "nőies" lenni, szégyellem az ilyen dolgokat. Szégyellem kimutatni, ha élvezek valamit, stb.
NA most a barátomat mindig kielégítem ha nála vagyok. Régen mindig napi kettő volt, most viszont lecsökkent egyre. Miután kielégült rá egy órára megint izgatott állapotban van, de sokszor nem akarja. Múltkor letepert, és mikor csináltam volna neki, akkor közölte, hogy nem szeretné. Megkérdeztem, hogy miért, és az volt a válasza, hogy mert fáj neki másodszorra. (Régen is mondta már ezt). Sokkal kevesebb csókot ad, kevesebbszer írja, hogy szeret, de érzem rajta. Hogyan tudnám elcsavarni a fejét picit? Hogy ne tudjon ellenállni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!