Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törtent egysze? R hogy egy csavonak (aki en vagyok)
Úgy érzem van egy különleges képessége pár embernek itt a Földön, és jómagam is szerencsés vagyok ami azt illeti. Csak egy kérdést teszek fel, és mindenki döntse el maga miért is bánkódik:
Ha valaki nem szeret téged, azt te hogyan tudod mégis szeretni???
Ember te megpróbáltad. Udvariasan visszautasított, mert nyilván annyira nevelt és tanult lány, hogy ne bunkón koptasson le. De kérdem én megint, ha két ember nem szereti egymást viszont, akkor az egyik-másik fél miért bánkódik? Mit eszik egy olyan emberen, aki nem őt keresi? Ezt sosem fogom megérteni, de úgy érzem jobb is, mert aki engem most nem ért meg, az tudom hogy sokat szenved pont emiatt az érzés miatt. Kivételt képez az az eset, ha van egy kedvesem, és én a hülyeségem által teszem tönkre a kapcsolatot, holott tudom, hogy ha azt nem tettem volna meg ő továbbra is engem szeretett volna, és nem másban keresné a nagy Ő-t utánam. Akinél nem ez az állapot áll fenn, azt sosem fogom megérteni, hogy miért bánkódik. Két ember vagy vonzza egymást kölcsönösen, vagy nem.
valószínűleg azért szereti még mindig ilyenkor az illető a másikat, mert továbbra is beszélgetnek és közel állnak egymáshoz. Amennyiben ez nem áll fenn, úgy én sem értem meg, a távolság és az idő mindig mindent megold, de hogy 1-2 hónap alatt semmi, az gáz.
Tudom miről beszélek, van egy lány, akivel bármikor összejöttem volna, de csak barátként gondol rám. Egy éve nem beszélünk, hiányzik, de nem érzem úgy, hogy húde nagyon szeretem, viszont ha együtt töltenénk 1 napot, ez valszeg megint előjönne.
Van ilyen, hogy valaki nagyon tud vonzani, távolodj el tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!