Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a barátnőm miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátnőm miért ilyen?

Figyelt kérdés
2014.07.07-én jöttünk össze. Azóta gond nélkül együttvagyunk szeretjük egymást nagyon! Mindig találkozunk főleg hétvégén. Egymás családjával nagyon jó kapcsolatunk van! Szerény lány de élünk szexuális életet. Én 19 vagyok ő pedig 17. Minden rendben köztünk látom rajta hogy nagyon szerelmes és mások is mondták hogy nem látták még ilyennek! Szóval megvagyunk! Nagyon ügyes lány sokat segít otthon is és mindig rend van körülötte. De mégis 1 dolog zavar ami lehet butaság. Van 1 Imserősöm aki igazából ronda fiu az a tipikus nagypofájú hülyegyerek de közbe 1 nyámnyila nyomi. Még is a lányok szertik....Ma sétáltunk haza és közben ő is ott volt de barátnőm mindig furcsán viselkedik ilyenkor mintha zavarba lenne mintha nemtudom elmondani..Mintha mondjuk érdeklődne iránta! Ez miért van a lányoknál?
2015. máj. 20. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Én egy lányt sem láttam még a közelében így viselkedni, szóval ez egyéni probléma. Talán kérdezz rá.
2015. máj. 20. 23:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem igazan lehet kontrolalni azt hogy kihez vonzodik az ember. A nagypofaju gyerekek altalaban vaganynak tunnek az meg azert egy 17 eves lanynak kicsit izgalmas, szeretgesd ha ott a haverod de szerintem ezen a dolgon siman tullephetsz. A leirottak szerint nem fog megvsalni a baratnod.

18/L

2015. máj. 21. 00:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!