Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet betegedni a viszonzatlan szerelembe? Fiuk csak akkor ha segitenek nem bunkoznak pls
Hát én is nagyon szerelmes vagyok, de ez nem kerülhet viszonzásra... Nagyon fáj a szívem, de ez van...
Egyébként próbáltad már elmondani neki? Vagy csak célozgatni rá? Lehet ő is szerelmes, csak nem meri kimutatni.
16/L
Én nemrég léptem túl egy csalódáson. A srác egy k*csog f@ sz de én ezek ellenére is szerettem. Egyszer amikor nem irt annyira felidegesítettem magam hogy 3 napig lázasan feküdtem otthon.
Aztán később kisírtam magam. Az jól esett. Mondjuk te szerencsétlenebb helyzetben vagy mert én nem láttam nap mint nap.
Aztán most van egy srác. Neki lehet bejövök de nemtudom. Nagyon megkedveltem és most olyan gyengének érzem magam.
szerintem sírd ki magad. Az megkönnyíi valamellyest a lelked. Nem szégyen még fiúknak sem.
A legfőbb NE gondolj öngyilkosságra. Én gondoltam arra amikor volt az előző srác de túlléptem rajta. Élek virulok.
Hiddel áttudom érezni most hogy mit érzel...:(:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!