Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Török pasi? Sztereotípiák...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Török pasi? Sztereotípiák vagy tényleg így vannak?

Figyelt kérdés

Megismertem egy félig török srácot, kb. két hete, egy szórakozóhelyen találkoztunk, ahol ő pincérkedik. Elkérte a számomat, és találkoztunk párszor. Ő már pár éve itt él, meg idősebb is nálam (22 éves), meg ugye az apukája magyar. Tök jól elvagyunk, jól érzem magam vele, a szex nagyon jó, viszont sokan mondják, hogy ne bonyolódjak bele, mert a törökök linkek, és nem terveznek komolyan. Nagyon bejön a srác (tipikus török, barna haj, barna bőr, borosta 😊 ), de ezek a dolgok kicsit megijesztettek, meghát olvastam is sok mindent róluk. Ezek sztereotípiák vagy lehet bennük valami? Akár személyes tapasztalat is jöhet.

17L

2015. máj. 20. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
Könnyűvérűnek tartják a magyar lányokat. Ennyi amit róluk tudok :)
2015. máj. 20. 20:56
 2/4 anonim válasza:
100%

Ne csodálkozz, hogy könnyűvérűnek tart, ha két hét után alátérdeltél.

Hogy mire számíthatsz? Valószínüleg még párszor megdug, aztán otthagy, és keres újat. Ehhez nem kell se töröknek, se zsidónak, se orosznak lenni, amit leírtál, az alapján a legtöbb pasinak csak arra lennél jó, hogy párszor belédverje...

Aztán felmerült a kérdés, hogy a szüleid büszkék rád? 17 évesen idősebb, külföldi idegenek f.aszát szopkodni, szép teljesítmény.

2015. máj. 20. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

nagyon nem örülök az ilyen negatív kommenteknek és válaszoknak. szegény lány 17 éves és viszket neki, hát istenem, mit ad isten megbotlott és felhúzta egy török a nyársra. 17 évesen kelemen anna se volt jobb.

Kérdező: dehogy linkek a törökök, biztos vagyok benne, hogy egy úrként viselkedik veled, és azzal a néhány lánnyal akibe rajtad kívül mártja a kreol brácsát.

2015. máj. 21. 13:18
 4/4 anonim válasza:
100%
Én sem terveznék komolyan egy olyan lánnyal, aki ha rámosolyognak azonnal elfekszik. És még a törökök a linkek? Te ne félj. Nem fogsz kelleni neki. Ennél ő többet akar, ha házasodni akarna.
2015. máj. 21. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!