Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van? Mit tegyek?
Szóval. Tegnap rámírt viberen az egyik barinőm h tetszik e nekem K (ez a rövidítése a fiú nevének.) . Mire én nem értettem h miért kérdezi. Elmondta a barátnőm, nevén szólítva B, h tegnap elment egy másik barátnőmmel fagyizni és azt beszélték h K bizti h szerelmes belém mert h teljesen észrevehető, csak az a baj, h K ezért elhanyagolja a barátnőjét, L-t. Én nem akarok közéjük állni, inkább távolabbról barátkozok K-val. De én nagyon bírom K-t szeretek vele beszélgetni, jó barátok vagyunk. B szerint K azért nem szakított L-el mert nem biztos benne h én nekem is tetszik ő meg h járnék e vele. Igazából nekem egy ideig tetszett K de megpróbáltam elfelejteni, mert nem akartam közéjük állni. Tegnap egész este B-vel beszélgettem róla, megcsináltuk a szerelem tesztet és nagyon magas százalékot hozott ki. Most nem tudom mit kéne tennem.
Bocs ha hosszú! Értelmes válaszokat várok, a trollok hagyjank békén!
Szia!
Szerintem helyes, hogy nem furakodtal bele a kapcsolatukba. Nezd ha a fiu teged akar elobb utobb kideriti majd hogy erdekel-e teged es ha erdekel akkor elhagyja a baratnojet,hogy veled legyen. Ezekkel a szerelmi tesztekkel ne foglalkozz a netesek nem ernek semmit.
Neked annyi a dolgod,hogy varsz szepen,hogy mi sul ki ebbol. En legalabbis ezt tennem :)
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!