Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha van egy lány 3 éve tetszik de nem merek neki udvarolni?
Ha 3 éve így bénázol, akkor ezt már cseszheted barátom.. Kicsit fel kellene szívni az arcod és magabiztosan megmutatni, hogy ki is vagy valójában! Hidd el! Mi lehet a legrosszabb ami történhet?
Az, hogy legfeljebb Te nem jössz be neki, de rajta kívül még van kb 4 és fél milliárd nő a világon, de ezt szűkítsük le a Te korosztályodra ami kb 600 millió lányt tesz ki :) Bátorság, hajrá!!
Az a baj, hogy vagy első alkalommal leszólítod, vagy véged van. Én is gátlásos vagyok, voltam, sok nő úszott el miatta.
Másik, hogy ne azzal kezdd, hogy tetszel nekem, járjunk, szerelmes vagyok beléd, hanem teljesen semleges szöveggel, köszönéssel: 'szia, hogy vagy' - aztán valamit reagál, remélhetőleg nem teljesen lehangolót :)
Közben, próbálj arra gondolni, hogy ő nem egy kiszemelt lány, hanem csak egy osztálytársad, próbáld beszugerálni magadba. Akkor van esély.
További dolog, ami nekem volt, hogy segített a gátláson: dühödj be, mérgesítsd fel magadat valamin. Párszor sikerült elérnem, hogy kicsit felforrjon az amúgy gátlásos halvérem, de olyankor nem gondolkozok, hogy jaj mi lesz, hanem megyek és a "majdnem beszólok" érzést szelidítem vissza.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!