Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik az osztálytársam mi lehet (többi lent)?
Figyelt kérdés
Egyfolytában nézem nem tudom levenni róla a szemem és ő is néz engem ez jelentheti hogy ő neki is tetszek?2015. ápr. 16. 15:44
2/4 anonim válasza:
Istenem ez a mai világ!!!!! Szegyen gyalazkodas hogy ilyet nem lehet eldönteni!!! Bazzeg menny oda hozza oszt mondd neki! Vagy ha parazos vagy ird meg neki! De amugy az osztalyon belüli szerelmek/parkapcsolatok nem lesznek hosszuk, hamar megunjatok egymast hisz mindig egyutt vagytok. Azoval tetod. Ja es ha.lany vagy akkor képzeld el amit irtam finomabb szavakkal xds
3/4 anonim válasza:
Bocsi de most nem a kérdésre fogok válaszolni ha választ szeretnél kapni írj pirivit
Na most azt szeretném kérdezni hogy akik egyfolytában irogatják hogy "mond el neki" kiváncsi lennék rá hogy ők már csináltak e ilyet mert mint ugye tudjuk könnyű mondani nehéz csinálni szóval nem olyan egyszerű ez mint amennyire hiszitek én már csináltam ilyet és rosszul is elsülhet de nekem jól sült el
4/4 anonim válasza:
Aki nem meri rögtön elmondani a dolgokat, az hívja el az illetőt az iskolai büfébe, és vegyen neki sütit.
Utána már lehet félrevonulni és egy kicsit beszélgetni.
Ha jön, akkor már biztos, hogy érdeklődik... az a pech, ha csak a süti érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!