Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanátok el? (16L)
Nagyon tetszik egy 12.es fiú, de nem beszélgetünk, szemezgetni szoktunk egymással. Nagyon megtetszett aranyos félénk "külsejével", sajnos jövőhéten elballag
Szeretném megismerni, vagy beszélgetni vele. Hogy mondjam neki el, hogy tetszik vagy legalábbis hogyan közeledjek felé?
Amikor legközelebb szemeztek rámosolyogsz, ha nem mozdul odamész, és bármilyen nagyon egyszerű kis aprósággal nyitsz "Szia, (pl megfogadtam ha legközelebb is egymást nézzük és nem jössz oda, bemutatkozok, Niki vagyok", vagy ráérsz beszélgetni?:))*nagy mosoly Veronika vagyok) majd folytatod egy kérdéssel: várod már a ballagást? nagyon sokat atnulsz most érettségire? Vagy akármi más ami lehet közös pont (egy suliba jártok), majd a végén esetleg még megjegyzed, hogy valamikor igazán elhívhatna fagyizni és beszélgetni, vagy szintén bármi hasonló.
tehát: (mosoly, köszönés, nyitás, kérdés közös témában, közös program felajánlása a folytatásra)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!