Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri szerelmes levelet írni a lánynak akit szeretek? 13/f
13/l vagyok es hihhhetetlenul orulnek egy levelnek... de csak attol akit pont most szeretek:P mar tobb ember mondta, hogy tetszem neki es oket (tudom nem szep dolog) de a hatuk mogott kinevettem... pedig nem vagyok ilyen...
Hat azert sok sikert!
Szerintem ez egy tök cuki dolog lenne! a mai korban a paik legtöbbje azt csinálja hogy facebookon ráír: szia járunk?
enniy -.- írj neki nyugodtan :D
Egy kérdés: Az lány az osztálytársad? Mert ha igen, akkor könnyen lehetséges, hogy az osztálytársaid téged fognak szivatni a levél miatt, ha valamilyen okból kifolyólag megtudnak arról a levélről valamit. (Az én egyik osztálytársnőmet pl. azért szivatják, mert kiderült, hogy egy nála egyévvel idősebb srác szerelmes belé.) És, ha a lány mondjuk olyan baráti körben van, aki menő vagy a barátnői nem túl jó fejek (bunkók), akkor is könnyen meglehet, hogy ,,menőségből,, nyilvánosságra hozza a levelet. :/
Amúgy szerintem szép dolog levelet írni. Amennyiben meg a csaj, és a baráti köre is jó fej, meg rendes, nyugodtan megírhatod, mert nem adódik probléma belőle. Remélem tudtam segíteni. 12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!