Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érett gondolkodású; magas; 13,5 éves lány max. Hány éves sráccal járhat?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy egyik félnek se legyen ciki!
(Tudom, hogy a magasság nem fontos).
2012. máj. 14. 14:25
22/49 ismeretlenXDD válasza:
14 évessel, de sztem ne naon akarj annál többel, vagy kevesebbel.
23/49 anonim válasza:
akárhány évessel :D márha akkor már sracnak nevezik az illetőt :D amugy ez nem iylen "járhat" dolgon" múlik sztem durván 16
24/49 anonim válasza:
határ 16,de ideális 15-4
és hiába írják hogy túl fiatal vagy ehez,te döntesz:)
13L
25/49 ZakuroSenshi válasza:
A szerelem nincs korhoz kötve de azt mondom, max. 15- 16 évessel.
26/49 anonim válasza:
na,amiket válaszol a csaj, abból tényleg elég érett gondolkodás szűrhető le (komolyan mondom)
27/49 anonim válasza:
amúgy mért nem hiszi el senki,hogy korához képest érett a gondolkozása? annak nem érett,aki azt nem tudja megérteni,hogy nem akar pasit XD
29/49 anonim válasza:
hogy ne legyen ciki,úgy annyi amennyit az "elődjeim" mondtak,am de azzal járjál akivel szeretnél,és ne az szabja meg,hogy ciki lessz-e neked..mert,akkor az csak a nagy tinédzser "szerelem" ha lehet így fogalmazni...
12L
30/49 anonim válasza:
Húzd ki a szemöldököd vastagra, a tinik között számíthatsz vastagra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!