Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érett gondolkodású; magas; 13,5 éves lány max. Hány éves sráccal járhat?
Úgy, hogy egyik félnek se legyen ciki!
(Tudom, hogy a magasság nem fontos).
Ilyen korban kezdődik, hogy az ember szinte mindenkivel járni akar, mert az igazit keresi.
Az energiát le kell kötni mással, és még gondolati szinten sem jó foglalkozni ezzel.
Ahogy én visszaemlékszem, 13 évesen az alsósokkal akármit kezdeni mindig ciki volt, úgyhogy ha ez mindig így van, akkor valamelyikőtöknek mindenképp égő lesz :D.
Egyébként nincs ilyen szabály, de 14-15 felett már mindenképp problémásabb. Azt meg elég érdekesnek találom, hogy a 13-14 éves csajok mind érettnek gondolják magukat a korukhoz képest :D.
egy 14 éves nekem most is jó lenne, engem igazából nem tud érdekelni, ha vki lefikázna emiatt, már hozzászoktam ha az emberek lenéznek vagy ilyesmi :P Lepattan rólam, nem sebez meg ;) A lényeg, hogy vannak olyanok akik nagyon kedvelnek, ők biztos csak hülyülnének ezen :D
F18,5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!