Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még szeret?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, fél évet voltunk együtt, most hirtelen elkezdett kerülni, nem is nagyon ír rám. Rákérdeztem mi a baja mert én szeretem és nagyon rossz, hogy így bánik velem. Azt mondta nem velem van baja, csak össze van zavarodva, nehezen kezeli a dolgokat, időre van szüksége. Múltkor szembe jött a barátnőjével és direkt lement egy másik utcán, hogy elkerüljön.tegnap 12:56
1/5 anonim 

válasza:

Ilyenek ezek. Arra vár, hogy te szakíts vele, mert még ahhoz is gyáva.
2/5 anonim 

válasza:

"nem velem van baja, csak össze van zavarodva" - Sajnos az esetek többségében ez egy sablonduma, amit bármilyen kontextusban fel tud használni, hiszen semmilyen konkrétumot nem tartalmaz. Bármi is az oka, nem jelent jót.:/ Talán érdemes lenne megpróbálnod újra beszélni vele, hiszen egy sablondumával rázott le (és ezt akár neki is elmondhatod).
4/5 anonim 

válasza:

A kamaszkorban érzelmileg "érettebb" lányok...
5/5 anonim 

válasza:

Kialakulatlan, infantilis.
Még nem tanulta meg, hogy hogyan kell kezelni a hasonló élethelyzeteket.
Engedd el. Nem hozzád való, megrekedt az ovis szinten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!