Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan érzésetek hogy munka/suli bárhol el banbulsz és el kezdel játszani a gondolataiddal ? Pl: hogy fog ki nézni a szerelmem vagy egy random sztorit össze ragsz 🤣🤣
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:44
31/33 Ada13 

válasza:

de jó ez a mónika show
na én válaszolok a kérdésedre én konkrétan könyvet írok az elképzelt álom szerelmemről
és főleg mikor este már ágyban vagyok és aludnék kezdenek beindulni az agytekervényeim és mindenféle random sztorit meg kapcsolatot találok ki ilyen történeteket meg shippeket
32/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm legalább te értelmesen válaszoltál a kèrdésemre ( aki nem inge nem veszi magára ) nem úgy mit egyesek
tegnap 18:42
33/33 anonim 

válasza:

Persze amit a netlifxen latok azt mind elhiszem es a valosagba kepzelem.. nem nem igaz! Ami a filmekben van az nem a valosagba valo! Rossz tanitas!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!