Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan érzésetek hogy munka/suli bárhol el banbulsz és el kezdel játszani a gondolataiddal ? Pl: hogy fog ki nézni a szerelmem vagy egy random sztorit össze ragsz 🤣🤣

Nem én vagyok a hülye. De akkor én is segítek neked, itt van egy egyszerű kérdés, szerinted vannak barátaim? Ha a válaszod nem, akkor azt feltételezed, hogy nincsenek, ha viszont a válaszod igen, akkor fölöslegesen írtad azt hogy "ha nincsenek".
Ezért írtam tegnap, hogy figyelned és tanulnod kellett volna nyelvtan órákon, hogy tudj szöveget értelmezni.

Egyáltalán nem utálnak a barátaim. Mellesleg megtanulhatnád használni a vesszőket, mert azok nélkül teljesen más értelme van a mondataidnak.
Egyébként mindent én sem tudok, sajnos.
Tudom hogy nem kell másoknak (mert így helyes, nem pedig "másokban") beszólni, de te olyan magaslabdákat adsz, hogy lehetetlen kihagyni.
És azt is tudom hogy lehet innen takarodni, de ahogy korábban is írtam, oda írok, ahová akarok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!