Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha szerelmesek vagytok egy lányba, aki egy sokkal idősebb pasival randizgat helyettetek, hogyan próbáljátok lenyűgözni, hogy titeket válasszon?
De ő nem a szerelmed. Csak te szeretnéd, nem biztos, hogy ő is.
Valami álnok trükkel ha szétválasztod őket, szerinted egyből hozzád futna?
Hogy egy kicsit más habitusú válasz is érkezzék:
ha ilyen kiszemeltem lenne, akkor végig gondolnám azt, hogy a kiszemeltem valójában milyen jellem. Ha mondjuk 15+ évvel idősebbel kezd, az már sokat mond, ami persze nem evidens, amit persze csak akkor lehet megérteni, ha valakinek vannak élettapasztalatai és emberismerete.
Amennyiben ez tudomásomra jutna, átgondolnám, hogy a kiszemeltem rendelkezik-e azzal a jellemmel, ami nekem szimpatikus lehet abban az esetben, ha közelednénk egymáshoz. A hajlam már sokat mond, és elgondolkodtat abban, hogy ez az averzió ellehetetleníti-e bennem azt, hogy úgy érezzem, érdemes érte küszködni.
Persze, ismerni kellene a körülményeket, de azt gondolom, általánosítva a 15+-os randizgatás olyan adat számomra, ami alapvetően kizárná a lány irányába mutató kezdeményezésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!