Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, ha szerelmesek vagytok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ha szerelmesek vagytok egy lányba, aki egy sokkal idősebb pasival randizgat helyettetek, hogyan próbáljátok lenyűgözni, hogy titeket válasszon?

Figyelt kérdés
jan. 19. 14:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

De ő nem a szerelmed. Csak te szeretnéd, nem biztos, hogy ő is.

Valami álnok trükkel ha szétválasztod őket, szerinted egyből hozzád futna?

jan. 19. 16:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Már régen rossz ha a filmekből indulsz ki!
jan. 19. 16:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy egy kicsit más habitusú válasz is érkezzék:

ha ilyen kiszemeltem lenne, akkor végig gondolnám azt, hogy a kiszemeltem valójában milyen jellem. Ha mondjuk 15+ évvel idősebbel kezd, az már sokat mond, ami persze nem evidens, amit persze csak akkor lehet megérteni, ha valakinek vannak élettapasztalatai és emberismerete.

Amennyiben ez tudomásomra jutna, átgondolnám, hogy a kiszemeltem rendelkezik-e azzal a jellemmel, ami nekem szimpatikus lehet abban az esetben, ha közelednénk egymáshoz. A hajlam már sokat mond, és elgondolkodtat abban, hogy ez az averzió ellehetetleníti-e bennem azt, hogy úgy érezzem, érdemes érte küszködni.

Persze, ismerni kellene a körülményeket, de azt gondolom, általánosítva a 15+-os randizgatás olyan adat számomra, ami alapvetően kizárná a lány irányába mutató kezdeményezésemet.

jan. 19. 17:03
 14/21 anonim ***** válasza:
34%
Idősebb pasi általában egyenlő pénz. Pénzéhes k még nem kell.
jan. 19. 17:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg, még az idősebb pasi kihasználja, aztán próbáld meg újra. Általában ez történik, szóval max akkor van gáz, ha a nagyon kivételes esetek egyikét fogtad ki.
jan. 19. 17:23
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Én elkezdenék más lányokkal beszélgetni, de féltékennyé nem tudod tenni, szóval a magad érdekében lépj tovább és randizz!
jan. 19. 17:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem helyetted randizik mással. Ő csak szimplán randizik, mert az a fickó érdekli őt. Egyik válaszlehetőség sem jó. Ha nem tudod felkelteni a figyelmét, akkor hagyd a franca és felejtsd el. Felesleges etikátlan lépéseket tenni vagy bohócot csinálni magadból.
jan. 19. 18:00
 18/21 anonim válasza:
53%
Keresek egy másik nőt. Ha nem engem szeret, nem engem szeret. Ez van. Zsolti
jan. 19. 19:25
 19/21 anonim ***** válasza:
67%
Úgy tudod magadba bolondítani, mint egy másik lányt, aki a lányokat szereti. De fordított esetben te se örülnél, ha el akarnák tőled szedni a barátnőd. Olyanra menj rá, aki egyedülálló.
jan. 19. 19:47
 20/21 anonim ***** válasza:
67%
nm vok 1 gyökér elfogadom a döntését és nm állok a boldogságuk útjába
jan. 19. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!