Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van még remény?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény?

Figyelt kérdés
Van egy srác osztálytársam aki gólyatábor óta tetszett. 1 hete kb rá írtam hogy tetszik de visszautasított. Én még látok valamilyen reményféleséget és szeretnék a témában tapasztalt/ jártas emberektől tanácsot kapni, hogy van-e remény, és ha van hogyan kezdjem el újra felépíteni vele a kapcsolatot? Ti láttok esélyt?

ma 20:09
1 2
 1/11 anonim válasza:
69%
Ne haragudj, de te visszautasítasz egy olyan srácot, akit vissza taszítónak, vagy egyéb okok miatt nem az ízlésednek megfelelőnek találsz? Gondolom nem, így hagyd békén azt a szegény gyereket és lépj tovább.
ma 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Lehet azt se tudja, ki vagy. Minek támadtad le? Személyesen kellett volna közelebb kerülnöd hozzá, barátkozni, szemezni, találkozgatni, nem ráírni full ismeretlenül, hogy "teccő". Szakadj le kicsit az internetről, ha emberi kapcsolatokat akarsz.
ma 20:26
 3/11 A kérdező kommentje:
2 esnek. Írtam szöveg elején , hogy osztálytársam gólyatábor óta ismerem egyébként barátok voltunk vagyunk
ma 20:27
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
#2 vagyok. Bocs, most olvasom, hogy az osztálytársad. Hát így még röhejesebb... Hogy akarsz tőle bármit is, ha meg sem mersz mukkanni élőben? Engedd el.
ma 20:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Bazki írtam hogy barátok vagyunk voltunk vagyunk. Jóban vagyunk sokat beszéltem már vele.
ma 20:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Amúgy így honnan szűröd le hogy meg se merek mukkani?
ma 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Barátok, hogyne. A barátok őszinték egymással, ki merik mondani, amit gondolnak, összejárnak, megbeszélnek mindent. Nem kell a telefon mögül rettegve írni nekik az őszintét és várni a reakciót, amit tudnál is előre, mert a barátját ismeri az ember. Ti szimplán csak osztálytársak vagytok.
ma 20:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Azért jóban vagyok voltam vele. De igaz végül is
ma 20:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megmondta hogy nem, akkor fogd föl, hogy nem, és lépj tovább
ma 21:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmű a helyzet. Ha nem akarsz nagyon kellemetlen pillanatokat a hátralévő gimis éveidre, akkor engedd el.
ma 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!