Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, de ő lehet csak kihasznál?
Van egy több éve tartó szerelmi kapcsolatom, 14 éves korom óta szeretem. Most 17 vagyok. A fiú idősebb nálam 3 évvel. Az ő és az én családom is ugyanabba a református közösségbe járunk, a családjaink jóban is vannak.
Nem járunk hivatalosan, csak '"jóban " vagyunk. A fiú családja nagyon vallásos és ő emiatt nagyon visszafogott és illedelmes volt mindig. Ez egészen addig így ment amíg ő fel nem ment pestre és ott kollégiumba költözött az egyetem miatt. Többször jártam fent nála látogatóban, heti 1x általában, ilyenkor mindig a koliban találkoztunk vagy sétáltunk, kajáltunk valamit,, mintha csak egy pár lennénk. Aztán valami megváltozott mert kapott egy új szobatársat aki miatt megváltozott a viselkedése.
Tobbé már nem volt annyira tisztelet tudó, sokkal lazább és néha bunkó módon viselkedett. Történtek dolgok ami miatt azt gondolom hogy az érzései nem tiszták irányomba és csak kihasznál. Nem vallja be, de ezt érzem. Nagyon fontos nekem, nem szeretném elveszíteni, hiszen 3 éve a szívemben őrzöm őt. Hogy tudnám megértetni vele, hogy az új haverja rossz irányba viszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!