Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az belefér, hogy zene hallgatá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az belefér, hogy zene hallgatáskor eszembe jut?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy van pár nagyon jó zene, ami képes eszembe juttatni az első szerelmemet. Igazándiból soha nem voltunk együtt, egyfajta plátói lehetett a dolog, viszont a csaj nagyon csúnyán kicseszett velem így hirtelen véget is ért a kapcsolat. Vannak bizonyos zenék amikről eszembe jut a lány és a szépsége, valamint az érzelmek amiket éreztem akkoriban iránta. Ezeknek a zenéknek a hallgatását abba kéne hagynom? Mert nem tudom mi az a határ ami annak számít, hogy elengedtem és mi az ami annak számít hogy még nem.

19/F

dec. 3. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
mik ezek a zenék, leírnád őket?
dec. 3. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Nem, nem fér bele, ezek borzasztó dolgok. Javaslom, állj le vele, és bármikor, ha bizonytalan vagy, gyere fel a Gyakorira megkérdezni, mit csinálj.
dec. 3. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Bármi elő tud hozni emlékeket. Illatok, hangok ,tehát zenék is.

Ha erős érzelmeket váltanak ki belőled, nem engedted el teljesen, viszont ,ha csak nosztalgia szerű, szerintem rendben van.

dec. 3. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én majdnem minden zenéhez képes vagyok valamilyen érzést, helyszínt, vagy történést hozzárendelni, nincs ebben semmi különös.
dec. 3. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb majdnem minden zenéhez kapcsolódik valamilyen esemény vagy ember, emlék,amit az agyma automatikusanan tudtomon kívül hozzájuk kapcsolt,de emiatt ha jó a zene nem fogom nem hallgatni:D
dec. 3. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:
belefér
dec. 4. 07:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad, lapozz, a te korodban minden hónapban más csajt hajtottam.
dec. 4. 13:53
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Az első szerelmet bármikor, bármi képes eszünkbe juttatni.
dec. 4. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!