Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdeményezzek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú, aki év eleje óta nagyon megtetszett. Egy évfolyammal felettem jár, viszont nemrég egy iskolai programon voltunk, ahol egy csapatba kerültünk. Néha úgy láttam, mintha rám nézett volna, illetve ezt a suliban is szoktam így érzékelni, de őszintén nem vagyok benne biztos, mert lehet csak bebeszélem magamnak.

Azt már eldöntöttem, hogy idén oda megyek hozzá, illetve az van tervben, hogy még a téli szünet előtt szeretnék neki mondani valamit, viszont teljesen tanácstalan vagyok. Nem szeretném egyszerre rázúdítani minden érzésem, viszont nem szeretnék egy ,,szia, jó a pulcsid" ,,köszönöm" -szituációt sem. Esetleg bármi tanács?

dec. 3. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én azt javasolnám, hogy suli után próbáld meg. Menj oda, kérdezz tőle valamit, esetleg emlegesd fel azt a programot, amin voltatok. Aztán megkérdezhezed hogy hazakísér-e, vagy vmi hasonló. Ebből szerintem érteni fogja.
dec. 3. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
írj rá a legtöbb nő ezt várja
dec. 4. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó csaj vagy?
dec. 4. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne te kezdeményezz. Mindig a férfi teszi. Ha tudtára akarod adni hogy létezel elég egy: Szia! Nem tudod merre találom ezt meg ezt a termet? Vagy Szia! Nem láttad ezt meg ezt a tanárt erre fele?

Kezdésnek pont elég. Ha bejössz neki úgy is befog próbálkozni.

dec. 4. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Újra olvastam a kérdést mielőtt bárki meg enne reggelire.

Erre az esetre sajnos nincs ötletem, de sok sikert.

4-es voltam.

dec. 4. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!