Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány akibe szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akibe szerelmes vagyok, hogyan hódítsam meg?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit régebb óta ismerek, nagyon jó kapcsolatban vagyunk, amikor szomorú megnevetettem, amikor örül én is örülök, és idővel észre vettem, hogy a lány eléggé máshogy néz rám mint barát. Mélyen a szemembe néz és mosolyog, olyankor nagyon jól esik számomra. Nem tudom hogy szerelem e részéről, de nagyon remélem mert én is szerelmes vagyok belé.

A lánynak tudtom szerint van barátja, de rám máshogy néz mint a többire. Mit tegyek?

Megéri próbálkozzak vele vagy sem?

A lánnyal együtt fogunk dolgozni, jó pár hónapig, ugyan is együtt utaztunk ma autóval.

Válaszokat köszönöm

nov. 27. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd ha független lesz.
nov. 27. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Szerelmes vagy, ezért belelátsz dolgokat. Párja van, akit már rég kidobott volna, ha te kellenél neki.
nov. 27. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:
ne rontsd el a kapcsolatát
tegnapelőtt 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!