Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe szerelmes vagyok, hogyan hódítsam meg?
Van egy lány, akit régebb óta ismerek, nagyon jó kapcsolatban vagyunk, amikor szomorú megnevetettem, amikor örül én is örülök, és idővel észre vettem, hogy a lány eléggé máshogy néz rám mint barát. Mélyen a szemembe néz és mosolyog, olyankor nagyon jól esik számomra. Nem tudom hogy szerelem e részéről, de nagyon remélem mert én is szerelmes vagyok belé.
A lánynak tudtom szerint van barátja, de rám máshogy néz mint a többire. Mit tegyek?
Megéri próbálkozzak vele vagy sem?
A lánnyal együtt fogunk dolgozni, jó pár hónapig, ugyan is együtt utaztunk ma autóval.
Válaszokat köszönöm
Nem lehet, hogy azért gondolod, hogy rád máshogyan néz, mert szerelmes vagy belé? Velem is megesett már ilyen. Közben lehet nem így van, de ez is egy lehetőség.
Ha van barátja, szerintem ne nagyon zavarogj, nagyon maximum ha valami olyan helyzet hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!