Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor volt legelőszőr szerelmes?
13 évesen amikor új suliba kerültem. Az a lány(most már nő) gyönyörű volt. Belémcsapott az érzés. A legjobbtól a legrosszabbig.
Még most több mint 10 év után görcsölök ha látom. Kiugrik a szívem a helyéről és mosolygok rá.
18 évesen megismertem, és azt gondoltam csak Ő kell. Két évig álomvilágban éltem, aztán kiderült, hogy van barátja.
Utána még sok éven át minden lányban csak az Ő mosolyát kerestem, az Ő hangját akartam hallani, sőt, az esti féhomályban is az Ő alakját véltem látni.
Vagy 30 éves koromig álmodoztam, aztán koptak, ködösödtek az emlékek......
/a vágy, talán sosem múlik el igazán/ 😌
10 évesen, de nagyon. Persze akkor se jött össze, mikor csak lány játszópajtást jelent ez, meg kézfogást és ennyi. Azóta nem is sikerült párt találnom, az életbe komnolyan ennél nehezebb dolog nincs, minden másnak nehezebb dolog gördülékenyebben ment.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!