Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy osztálytársamba de nem akarok az lenni? 16/l

Figyelt kérdés
Haverok vagyunk, én nem is akarok többet, mégis ma hirtelen érezni kezdtem valamit iránta...(vagyis lehet hogy már korábban is csak nem vettem észre/nem akartam észrevenni) A legjobb barátnőm haverja, így lettünk mi is haverok, viszont most ő(a barátnőm) beteg, én pedig unatkozni kezdtem a szünetekben, így többet vagyok vele viszont nem nagyon megy a beszélgetés, és kicsit úgy érzem magam mint aki "folyton rajta csüng", és rajta is észrevettem hogy eléggé elhúzódik tőlem, szerintem észrevette hogy érzek valamit iránta... Folyton elpirulok meg furán viselkedek a közelében, zavarba jövök ha a szemembe néz stb. stb... Amit nem akarok. Tapasztalatlan vagyok szerelem terén és nem is akarok szerelmes lenni, neki ellenben már volt több exe és szerintem most is van barátnője. Segítsetek nem tudok valahogy "kiszeretni" belőle?

nov. 14. 16:39
 1/9 anonim válasza:
100%
Csak úgy fog menni, ha elhatárolódsz tőle..... A szerelem másképp nem múlik el. Vagy belemész, és kiábrándulsz, de az a rosszabbik verzió
nov. 14. 16:45
 2/9 anonim válasza:
100%
Ne keresd magadtól, és nem úgy értem hogy kerüld mint a leprást de max a barátnőddel együtt beszélj csak vele, legyél közömbös. De ez még nem garancia hogy sikerülni fog
nov. 14. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Á, nekem is hasonló van. Én sem akartam. Sokáig telet mire beláttam. Az más kérdés, hogy nem érdeklem :/
nov. 14. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
keruld
nov. 14. 23:30
 5/9 anonim ***** válasza:
A szerelem nem egy irányítható valami. Akkor is jöhet ha nem akarod. (Bezzeg ha akarod ...) Ilyen is van az életben.
nov. 15. 07:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj kevesebb időt tölteni vele. Unatkozás helyett találj hobbit, olvass, tanulj!

Tinikoromban mindig olyan lányokba voltam szerelmes, akik levegőnek néztek, közben menni hagytam nagyszerű lányokat, akik engem akartak.

Érzelmileg nem voltam képes nyitni feléjük.

Írhatsz privátot nyugodtan, ha szeretnél.

nov. 15. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:
25%

Nem vagy te szerelmes, 16 évesen azt sem tudod még mi az. Csak tetszik neked, ennyi.

Ne találkozz vele, ilyen egyszerű.

nov. 15. 14:45
 8/9 A kérdező kommentje:
7-es de kedvelem baráti értelemben is, nem akarom megszakítani vele a kapcsolatot...
nov. 17. 18:09
 9/9 SZTANN ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem, ne lovald bele magad!

Zavarban vagy, mert máskor nem szoktatok kettesben lenni, meg nincs is megbeszélni valótok... legjobban teszed, ha igyekszel mással foglalkozni, másokkal beszélgetni. Nem kell feltűnően elkerülni, de ne is vele foglalkozz mindig.

Nem azon agyalj, hogy te most biztos beleszerettél, hanem elemezd magadban, miért NEM vagy szerelmes, miért nem hozzád való, miért nem tetszik.

Gondolkozz el azon, milyennek KELLENE lennie annak, akibe igazán beleszeretnél, miről beszélgetnétek, hogy próbálná felhívni a figyelmedet, hogy járna állandóan utánad - és rá fogsz jönni, NEM ő az, ő éppen NEM ilyen.

Nem kell megszakítani a kapcsolatot vele, de igyekezz csak olyankor találkozni, beszélni vele, amikor másokkal van, amikor te a barátnőddel vagy.

És főleg ne görcsölj rá erre a titkos félreértésedre, mert a végén csak nevetségessé válsz.

nov. 17. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!