Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (17L)
Tinik!!!
Eddig 1 komolyabb alakulóm volt, de semmi több. elég sokáig nem tetszett most senki, viszont pár hónapja nagyon nagyon bejön nekem egy fiú. rá is írtam kb 1.5 hónapja azzal a dumával, hogy tetszik a stílusa és h láttam suli folyosón. Egyébként én vagyok az idősebb, és ki is derült, hogy az idősebb lányokra bukik. Vissza is írt h sokat jelent neki”<3”. aztán próbáltam fenntartani a beszélgetést, egy picit beszélgettünk még, hogy nem sokan dicsérik meg a stílusát, aztán amikor annyit írtam, hogy “nem értem miért🤔”, 4 napig nem nyitotta meg majd leláttamozott.. most viszont pár napja bekövettem instán este és korán reggel rögtön visszakövetett, azóta kb ő az első aki nézi a storyjaimat.. Suliban 1 napon van közös tesink és egyik osztálytársam aki tud róla hogy bejön nekem mindig mondja hogy végig engem nézett, néha haverjaival is… tényleg rengetegszer van szemkontaktusunk. azt is sokszor látom, hogy a haverjaival “susmusolnak” és engem néznek, + az osztályuk előtt voltam folyosón és a haverja rám mutatott és a kiszemeltem meg elkezdett bámulni🫣 Borzasztóan tetszik, de tudom hogy az egész helyzet ciki, és minden egymás ellen beszél.. (az a fajta lány vagyok aki nem jár soha buliba, nem iszom, szóval nem vagyok nagy pasizós) gáz lenne ha ráírnék instán? Vagy ilyenkor mit lehetne tenni? egyáltalán van esély rá, higy bejövök neki? (világ legnagyobb problémája tudom:)) ) Illetve azt is tudom, h nagyon rossz az önértékelése, azt hiszi nagyon csúnya, és hogy kb senkinél nem lenne esélye (nagyon félénk) én meg kitépem a hajam mert hihetetlenül gyönyörű fiú, és amikor mentem tesire a folyosón majdnem ellöktek a fiúk ő meg mondta, hogy álljanak már arrébb🤭
Tudom ez az egész sztori borzalmasan gyerekes, de annyira nincs tapasztalatom
Szerintem ráírhatsz instán, mert nem hiszem, hogy ő mer kezdeményezni, te pedig már megtetted egyszer, tehát nem lenne teljesen random.
Egyébként, tudom, hogy nem így szántad, de lehet, hogy szarkazmusnak vette, amikor írtad, hogy nem érted miért. Legalábbis, ha önbizalom hiányos.
A crush az inkább az elérhetetlen sztárokra használt kifejezés, osztálytársra akibe belezúgunk nem szoktuk mondani.
Aranyos sztori, sztem még lehet érnie kell a csajokhoz, talán korai neki. a lányok ekkora már kész vannak, de be kell várni a fiúkat.
sztem kicsit lassíts
*ne ronts rá hogy elhalmozd a szereteteddel inkább legyél ravaszabb, hogy elérd ő írjon neked.
Isten ments hogy manipulálásra bíztassalak, de talán ha most elkezdesz beszélni (élőben) más fiúkkal hátha észbekap, ez meggyorsíthatja a folyamatot. BEszélni! nem agyonflörtölni magad, hogy a világ ribijének higgyen ő is meg a haverjai is, ez fontos :)
3-asnak igaza lehet
kicsit féltékenyítesz vagy ilyesmi, és lehet rádír/leszólít de időt kell adni neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!