Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek a fiúnak?
Figyelt kérdés
Azt mondja valamelyik nap hogy alig látott ma, mivel együtt dolgozunk csak külön részen voltunk, megkérdezi mikor végeztünk a munkában hogy nem -e fáradtam el . Aztán beszélt hozzám, volt ott még 1 másik személy is. Én meg azt hittem hogy mind kettőnknek mondja, aztán ilyet mond hogy jó akkor nem beszélgettünk és tök ideges lett rajta. Meg megkérdezi tőlem mikor ketten voltunk hogy na akkor most mozi, én meg nem tudtam eldönteni hogy komolyan kérdezte-e vagy nem és mondom neki hogy nem. Aztán azt mondja hogy ez fájt neki, rá fél percre meg azt hogy amúgy nem csak úgy tesz mintha fájna neki, és mondja hogy g..i Nem tudtam hova tenni. Mindig mosolyog rám, van hogy néha hozzám ér, mondjuk megfogja a vállamat. Megkérdezte hogy nem -e hiányzott nekem.tegnap 08:19
1/2 anonim válasza:
Inkább csak fejben nincs rendben valami nála...
2/2 anonim válasza:
Ijesztő tüneteket produkál a csávó. Kiváló bántalmazó lesz belőle egy kapcsolatban!
Ha neked ezt nem fogják a radarjaid, hanem itt kell kérdezgetned, akkor úgy látszik téged ezek a semmirevaló idióták vonzanak.
Zsák a foltját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!