Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Belerúgott a térdembe egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belerúgott a térdembe egy lány. Szerintetek jogos volt?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. Nos... A helyzet az, hogy a kislányba régóta bele vagyok zúgva fülig, osztálytársam, egy suliba járunk, de eddig nem volt merszem elmondani neki. Egyik nap viszont megpróbáltam. Ám nem sült el jól: Bevallottam neki hogy tetszik, majd a végén hozzátettem (amire már rájöttem hogy hülyeség volt) hogy nincs e kedve csókolózni. Erre ő csak kiröhögött, kényelmesen térden rúgott, de rohadt erősen, majd kényelmesen elsétált. Ez a suliban történt. Én meg csak annyit mondtam neki de a földre összegörnyedten, mert nagyon fájt, hogy "Te, hát mire volt ez jó neked?" És ekkor az volt amit az előbb említettem. Egyébként nagyon elkényeztetett mert a suliban is az összes sráccal köztük velem is úgy beszél mint a kutyával.

De megütni viszont nem ütöttem meg, nem ütöttem neki vissza. Mutatok erről a csajról egy videót is: [link] Hozzáteszem, hogy aki ezt kitette az nem az ő csatornája, mert neki nincs, hanem az egyik barátnőéjé. Én csak a videót linkelem ide, de nem én tettem ki. A videón viszont az a csaj van aki térden rúgott. Szerintetek milyennek tűnik? Mert szerintem nagyon elkényeztetett, öntelt meg azt hiszi hogy azt csinálhat amit akar, mert hogy lány. Hát pedig téved. Mert mindent neki sem szabad.

tegnap 08:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Lehet ő akármilyen, te zaklattad, így megérdemelted a rúgást.
tegnap 08:23
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Zaklattad, kellemetlen helyzetbe hoztad nem csoda hogy megrugott. 12 évesnek több esze van mint neked.... Tetszik valaki és egyből az az első kérdésed hogy csókoloztok-e? Nem csodálom hogy kiröhögött.... Aztán gondolom én bosszúból ide leírtad hogy milyen szégyen plusz videót is linkeltél be nekünk idegeneknek hogy megalázd... Hát magadst sikerült megaláznod duplán...
tegnap 08:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt a tökéletes példa arra, hogy általában mi a random szerelmi vallomások vége. Az élet nem egy film...
tegnap 09:07
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Ez alapján amit leírtál, szerintem nem derül ki, hogy zaklattad-e vagy sem. Ha ennyi történt összesen, nem, nem volt jogosan. Mi jön le róla? Buta kislány, némi c**ány vérrel megtámogatva.
tegnap 09:15
 5/12 kürtőskalácska ***** válasza:
100%

Nem volt szép,hogy megrúgott egyenesen tajparasztság de neked sem kellet volna egyből megkérdezni hogy csókolózunk-e.

Szerinted melyik lánynak jön be ez?

tegnap 10:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem valami kamu csicskítós fétises kérdés?
tegnap 11:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Eszetlen voltál...

Felteszem, semmi tapasztalatod, hogyan kell őszintének, egyenesnek lenni másokkal. Ez volt a tanulópénzed.

Mind a 2 oldalról védhető az álláspont.

Legközelebb majd nem hormonnal, hanem ésszel választod ki a partnert és a vallomást is úgy teszed meg, mint egy potenciális jelölt, nem úgy, mint egy kanos kiskamasz.

tegnap 11:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudtad hogy viselkedik másokkal, mégis odamentél hozzá. Nem kellett volna megrúgnia, az igaz, de tényleg hülyén csináltad a dolgaid, és várható volt, hogy nem úgy fog reagálni, ahogy akartad.

"elkényeztetett, öntelt meg azt hiszi hogy azt csinálhat amit akar, mert hogy lány" - neked mégis épp ő tetszett meg, szóval ezzel magadat sem sikerült túl jó színben tüntetned fel

A videó pedig nem nyilvános, nem kellett volna kitenned, főleg, ha neki magának alapból nincs is csatornája

tegnap 12:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem teszünk ki videót gyerekekről.
tegnap 12:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Na most az van hogy részben megérdemelted részben nem.

Megérdemelted mert valóban elég kellemetlen a kérdés, ráadásul ezt sokkal jobban jön ki ha nem így közlöd hanem elhívod valahová randizni, és fokozatosan összemelegedtek és később talán lehet több is. Ráadásul tudtad hogy valószínüleg így fog reagálni mivel azt mondtad hogy már ismerted, és ilyen a stílusa.

Viszont egy kulturált nő nem rúg térden hanem szépen vissza utasít, és az erőszak (ezt nőként mondom) ilyen pitiáner ügyekben nem megoldás egy lány részéről. (Nem azt mondom hogy egy nő nem verekedhet de nem ilyen semmiségekért)

De inkább tanulj az esetből és legközelebb ne így közöld az érzéseid.

tegnap 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!