Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rendben van, hogy egy 17 éves fiú egy 14 éves lánnyal van együtt?
Figyelt kérdés
igaz nem valami nagy a korkülönbség, de nekem nagyon furcsa lenne, ha 17 évesen 14 éves barátnőm lenneokt. 22. 23:25
11/17 anonim válasza:
14 éves lányok már dugnak, leszarják a Btk-t. A Btk erőszakos dolgokra vonatkozik, közös beleegyezés esetén 14 év felett nincs megrontás én úgy tudom.
12/17 Justinianus válasza:
"14 éves lányok már dugnak, leszarják a Btk-t."
És mi köze van ennek a Btk.-hoz? Du.hat a 13, meg a 12 éves is.
A Btk. egy dologba avatkozik be: egy FELNŐTT bűncselekményt követ el, és büntetendő, ha 14 év alattival szexuális cselekményt végez.
13/17 anonim válasza:
Ahogy írták előttem, sokat változott a világ manapság, illetve három év nem a világ vége.
14/17 anonim válasza:
12.
Egy 50 éves is megdughat egy 14. életévét betöltött lányt ha közös beleegyezésen alapszik. Ennyi.
15/17 anonim válasza:
jogilag oké, emberileg pedig mindenki más. ha egy vonalon vannak, megértik egymást, akkor szerintem nem gond. bár én nem jönnék össze ennyire fiatallal
17/17 anonim válasza:
Biológiai érés felgyorsult, sok 13-14 éves már 16-18+ nak felel meg testileg, és ehhez igazodnak az igényeik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!