Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet esélyem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet esélyem egy 4 évvel idősebb lánynál?

Figyelt kérdés

Én 18 éves vagyok, lány 22 és 4 éve ismerjük egymást, amióta a szüleink jóban lettek, azóta rendszeresek az összejövetelek.

Már legelőször is nagyon tetszett, gyönyörű és annyira kedves. Az utóbbi 2 évben elkezdtünk egyre többet beszélgetni és nagyon jóban lettünk, szoktunk ketten is találkozni néha. Ő az akinek mindent el merek mondani, és tanácsot kérni bàrmi van. Beleszerettem, folyamatosan ő jár a fejemben, álomvilágban élek semmire sem tudok figyelni.

Meg szoktuk egymást ölelni, én néha meg is puszilom, de szívem szerint megcsókolnám, annyira vágyom rá, hogy elmondani sem tudom. Szoktam neki mondani mennyire gyönyörű, mindig mosolyog. Szerintem helyesnek tart de nem tudom mennyire tudna rám férfiként tekinteni...

Senkinek sem mondtam még mit érzek iránta, de már nem sokáig tudom magamban tartani. Holnap átjönnek hozzánk, nem tudom mit csináljak.

Szerintetek lehet esélyem nála? Ha igen, hogy közeledjek hozzá?

okt. 17. 23:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%
#10 Egyedül azt tudnám pozitívumnak tekinteni, hogy nem vágott pofán.
okt. 19. 16:41
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
igen
okt. 19. 21:54
 13/31 anonim ***** válasza:
86%
Beszéld meg vele, nem lesz gond, ha engedi, hogy megpuszild ő is kedvel és ez a lányoknál ilyen, várja, hogy nyiss felé.
okt. 20. 08:32
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom...szerintem nem így reagált volna, ha tetszenél neki. Ha engem megcsókolna egy olyan személy, aki tetszik, akkor viszonoznám, nem pedig elmenekülnék.
okt. 20. 08:37
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Felháborítónak tartom amikor egy ráadásul idősebb csaj közel kerül egy sráchoz és nem veszi le hogy a srác vonzodni fog felé, mégis mit tenne? Várom a fejleményeket kedves kérdező, azóta mi történt?

Ajánlom neked hogy ha nem viszonozza továbbra sem akkor engedd el, mond neki hogy kezdesz belezúgni, nem tudsz rá barátként tekinteni, ne haragudjon rád emiatt, de 18eves vagy, a hormonjaid az egekben vannak, nem akarsz rosszat sem magadnak sem neki ha ő nem úgy gondolja mint te. Ebben az estben tényleg engedd el és gyorsan keress egy másik lányt akivel lehet valami.

okt. 21. 09:00
 16/31 A kérdező kommentje:

Közben beszéltünk a dolgokról. Bocsánatot kért tőlem, mert szégyelli hogy hagyta hogy ilyen közel kerüljünk egymáshoz, de bevallotta hogy ő is vonzódik hozzám és érez, de próbálta elnyomni mert szégyellte és félt. Megértem ezt, igazából úgy gondolja, nem működne.

De én meg már tényleg annyira odavagyok érte hogy úgy érzem nem bírnám ki ha elveszíteném...

Közben a családom is megtudta,rájöttek a szüleim, hogy szeretem. Igazából a család egy része nagyon kiakadt emiatt, de engem ez egyáltalán nem érdekel, magasról teszek rá, de a másik fele meg támogatná ezt a dolgot.

Nekem mindegy hogy vannak vele, nekem már csak a lány létezik senki más nem számít...

Azt mondta, inkább ne találkozzunk egy ideig, amég talán csillapodnak a dolgok, ezt én egy hétig bírtam, utána megkerestem de ez baromság volt azt hiszem

okt. 31. 22:51
 17/31 A kérdező kommentje:

Legalább magamhoz tudtam ölelni, kitudja mikor ölelhetem újra vagy egyáltalán lesz-e ilyen még...

Nem tudom mi lesz most, látom hogy nagyon fél, azt nem tudom hogy az emberek és a család véleményétől, vagy attól hogy hogy működne az egész, de én bármit megtennék, de azt is tudom hogy én könnyen beszélek

okt. 31. 22:55
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj itt már kicsit túl mentek az érzelmek.

De azt nem értem mi ez a nagy félelem meg a család....

Tán az egyik család zsidó a másik meg muszlim?

Vagy mi ez az egész?

nov. 1. 07:54
 19/31 A kérdező kommentje:
Biztos tart tőle, hogy ellenzik majd
nov. 1. 10:40
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván ellenzik, mert kicsit röhejes fiatalabb fiúval járni.

De azért annyira nem akarhatja a dolgot, ha emögé bújik, mint kifogás, hogy a szülei mit reagálnak majd. A párom 18 évesen otthagyott csapot-papot, mert ellenezte a kapcsolatunkat az anyukája, és hozzám költözött, úgy hogy 2 hónapja ismert. Már házasságra készülünk.

A nem akarásnak nyögés, meg kifogás a vége. Ennek a lánynak legyezi az egóját az intenzív csaholás, de többet nem akar ettől a történettől, mert felvállalni már ciki lenne.

nov. 1. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!