Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ilyen korán vannak érzéseim? 18L
milyen első látásra...? szerintem még nem is találkoztak
Én is egy ilyen szituációb vagyok, csak fiúként és épp próbálom kitalálni, hogy hogyan kommunikáljam le a lánnyal.
Meg eleve sem gondoltam, hogy bármi gond lenne ezzel.
Ha van bármi kérdésed akkor írj nyugodtan. Meg kiváncsi vagyok, hogy hogyan és miként fog alakulni neked a dolog.
Nekem kissé gyors lenne, nem is tudnék ilyen hamar eggyire intenzíven érezni, de nem hiszem hogy gond ha te ilyen tempóban haladsz, pláne ha kölcsönös
Annyi veszélye van az ilyen szituációnak hogy el tud vakítani egy ilyen mély és intenzív érzés. Szóval azért próbálj ne 3 méterre a felhők felet lebegni. Vedd észre ha valami nem stimmel.
Amúgy nem véletlen hogy vannak olyan kifejezések hogy szerelem első látásra, vagy hogy rózsaszín köd, szerelemtől elvakult stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!