Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sacibaba vagyok kérdése:
Van 1 fiu, aki suli elején szerelmet vallott. Azt mondta várjunk vele. Mondtam os h jó, mert még túl fiatalok vagyunk. Erre most látom 1 másik csajt csábítgat,vele is ugyan olyan mint velem.Szeret?
Figyelt kérdés
Olyan mintha megkönnyebbült volna mikor elmondta,és ennyi. Viszont én szeretem. De ha a másik lányt szereti hogy mondjam meg neki,,,??????mit tegyek?Mit mondjak neki?okt. 10. 14:49
1/14 anonim válasza:
Szerintem, legjobb az egyenes őszinte beszéd, talán hamarabb tisztába kerülnek a dolgok.
2/14 A kérdező kommentje:
De hogy szedjem össze magam???
okt. 10. 15:19
3/14 anonim válasza:
Bátorság, lehet erre vár, hogy tudja mi a helyzet.
4/14 A kérdező kommentje:
Jó, de nagy koppintás lesz, ha a másik lányt szereti
okt. 10. 16:25
5/14 anonim válasza:
Sajnos ez is lehetséges, de akkor legalább tovább tudsz lépni. Vagy tovább stresszelsz a dolgon, vagy már most elengeded a dolgot.
6/14 anonim válasza:
Erről lemaradtál. Mi baj történhetett volna, ha akkor elfogadod a közeledésést és jártok?
7/14 anonim válasza:
Valószínűleg erről már tényleg lemaradtál.
8/14 anonim válasza:
Nem szeret.
Mikor szerelmet vallott akkor sem lehettek mély érzései.
Ha most pedig egy másik lányt csábítgat akkor nem is érdemes vele foglalkozni.
Valós hogy neked szerelmet vallott, de nem akar veled járni, hanem még csajozgatni, aztán ha nem jön össze semmi akkor megint elő vesz téged hogy mostmár idősebbek vagytok, járhattok, és te igen fogsz mondani
9/14 anonim válasza:
Ennek valószínűleg annyi, de ha ez megnyugtat, gyaníthatólag téged sem szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!