Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan találhatna rám az igaz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatna rám az igaz szerelem? 18L

Figyelt kérdés
szept. 10. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Talán mozdulj ki. :)
szept. 10. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
31%

Ú, ezt a kérdést akár én is írhattam volna! Sztem az alapja, hogy megtanulj nyitott lenni. Várj, leírom pontokba szedve:

0. Szedd össze magad, szerezz be egy új, szexi darabot, menj el egy mani - pedire, fodrászhoz, stb.

2. Menj végig az utcán, de egész máshogy, mint eddig. Vedd fel a legvadítóbb/csinosabb/szexibb szettedet, amiben magabiztos vagy, és vonulj végig a városon, mintha a saját divatbemutatódon lennél, mosolyogj az emberekre, vedd fel a szemkontaktust (Vigyázz ne váljon belőled utcalány kinézetű valaki, szóval csak finoman!)

3. Iratkozz fel az érdeklődési körödnek megfelelő tanfolyamokra, szakkörökre, és beszélgess, barátkozz a résztvevőkkel!

4. Minden fennmaradó szabadidődben járj ápoltan, kiöltözve különböző "közösségi" helyekre. Kávézók, mozik, könyvtárak, szórakozóhelyek, de ez nem elég. Mindenütt állj szóba valami ürüggyel a legjóképűbb pasival. Menni fog!

5. Gyakorold a flörtöt, csábítást, beszélgetést mindenütt! Legyen az hév, busz, iskola, spár, vagy munkahely, mosolyogj, kérdezősködj, kérj segítséget, kacsints szemezz. Élvezd az életed, fiatalságod, nőiességed, szépséged!

5+1. Légy nyitott mindenre! Ez már csak bónusz. Éld a bátrak éltét! Vágj bele új dolgokba, légy kicsit őrült, hidd el, ellenállhatatlan leszel!

szept. 10. 22:03
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Bocs, nem tudok számolni. XD, kettes voltam, a nulla után egy jön, bocsi!
szept. 10. 22:04
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Irj ram, beszelgessünk, aztan kitudja, meg rad is talalhat. 😄
szept. 11. 13:29
 5/13 anonim válasza:
38%
akár itt is 😇 ha gondolod írj ki tudja mi alakul belőle
szept. 12. 22:33
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

#2!

Az amcsi tini filmeket és a liba magazinokat ne keverd a valósággal! :)

Nem vagyok már tini, tehát pár kapcsolaton túl vagyok, de egyetlen egyszer sem jegyeztem meg, hogy milyen ruhában volt a lány, amikor először találkoztunk.

Nem kell extra ruha, extra frizura. Nem ezeken múlik. Teljesen hétköznapi cuccban és hajjal is lehet ismerkedni.

De az tény, hogy a szobában ülve ritkán kopogtat be a szerelem.

szept. 14. 00:53
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Az amcsi tini filmeket és a liba magazinokat ne keverd a valósággal! :) - Bocs, én legalább értelmes választ adtam. Amúgy a ruha nem is a pasik miatt kellett volna, hanem, hogy magabiztosabb legyen. Nekem bejött. A kérdezőnek pedig: Ne aggódj, rád fog találni! Ha készen állsz rá. Minden fejben dől el!
szept. 14. 17:21
 8/13 A kérdező kommentje:

6-os

"szobában ülve ritkán kopogtat be a szerelem."

Sokan jöttek össze neten,társkeresőn, illetve ezen a platfomon is,vagy ezek akkor mind kamuk? Vagy a neten minden ember értéktelen és minden pasi szemét?

szept. 15. 15:30
 9/13 anonim ***** válasza:

#8!

Jóval kisebb az esélye, hogy társkeresőn összejöjjön valami, mint az életben.

szept. 15. 20:22
 10/13 anonim válasza:

9-es

Ha csaj vagy bármi összejöhet,társkeresőn kb 1 millió levelet kapsz ha csaj vagy,pasiként 0-át.majd próbáld ki.

szept. 16. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!