Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Új iskolába járok.

Nyár közepén rám írt a fiú(akkor még nem tudtam ki az) hogy ismerkedni szeretne, és én vissza utasítottam.

Első nap az iskolában mikor megláttam megtetszett.

Ma láttam hogy lett barátnője, és már facera is kirakták a csókolózós képeket.. én hülye meg most vettem észre hogy ő az, és most szeretettem belé.

Megpróbáljak rá írni? Múlthéten be szivezte a profilképem is..

szept. 3. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen se írj rá. Ne tedd tönkre senki kapcsolatát csak azért mert neked most mégis megtetszett az akit már VISSZAUTASÍTOTTÁL.
szept. 3. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Visszautasítottad akkor hagyd. Csak megerősítenéd benne hogy felszínes vagy.
szept. 3. 21:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj rá, ez most így alakult. Talán később még lehet esélyed.
szept. 3. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
RIP
szept. 3. 22:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne írj rá. Főleg hogy barátnője van. Ne legyél 3. egy kapcsolatban.

Ha ráírsz akkor vagy offol, vagy pedig ha nagyon genyó akkor leváltja rád a baratnőjét, viszont akkor elég rosszindulatú pletykák kelhetnek szárnyra rólad és mi a garancia hogy téged sem lök majd félre egy másikért.

Itt most csak akkor van esélyed ha a csajjal szakít és akkor próbálkozol. Bár egyszer már elutasítottad, lehet nem lenne már rád nyitot, vagy magához édesgetne hogy utána ő utadítson el téged hogy egálban legyetek.

Az meg hogy van hogy még csak második napja ismered, jártok egy osztályba és beleszerettél? Max bejön és szeretnél járni vele, de az igazi szerelem nem így születik.

szept. 4. 01:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nanana... nagyon gyorsan felejtsd el a sráct.
szept. 4. 02:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez az "edd meg, amit főztél" eset...

Gondold magad a másik helyébe: te mit szólnál a lány helyében, ha rácupannál a pasijára csak azért, mert egy hete még fogalmad se volt, mit érzel, és ezzel a csiki-csuki dologgal szórakozol vele?

szept. 4. 06:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

1000% Megerdemled.

A hülyeseged miatt edd meg amit főztel 😂🤣🤣

szept. 4. 15:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan mint a kisgyerek meg a játéka.

Amíg ott volt előtted akkor nem kellett de mikor látod hogy valaki más "játszik" vele, akkor már hirtelen az a legfontosabb játékod, egyszerűen imádod.

szept. 4. 15:52
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Az a baj hogy a lanyok 95% ilyen, amig valaki ismeretlen rair, akarcsak baratkozasi szandekbol kioffolja, aztan meg sir hogy nincs egy normalis pasi se meg vagynak az elerhetetlen utan 😂
szept. 4. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!