Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Új iskolába járok.
Nyár közepén rám írt a fiú(akkor még nem tudtam ki az) hogy ismerkedni szeretne, és én vissza utasítottam.
Első nap az iskolában mikor megláttam megtetszett.
Ma láttam hogy lett barátnője, és már facera is kirakták a csókolózós képeket.. én hülye meg most vettem észre hogy ő az, és most szeretettem belé.
Megpróbáljak rá írni? Múlthéten be szivezte a profilképem is..
Ne írj rá. Főleg hogy barátnője van. Ne legyél 3. egy kapcsolatban.
Ha ráírsz akkor vagy offol, vagy pedig ha nagyon genyó akkor leváltja rád a baratnőjét, viszont akkor elég rosszindulatú pletykák kelhetnek szárnyra rólad és mi a garancia hogy téged sem lök majd félre egy másikért.
Itt most csak akkor van esélyed ha a csajjal szakít és akkor próbálkozol. Bár egyszer már elutasítottad, lehet nem lenne már rád nyitot, vagy magához édesgetne hogy utána ő utadítson el téged hogy egálban legyetek.
Az meg hogy van hogy még csak második napja ismered, jártok egy osztályba és beleszerettél? Max bejön és szeretnél járni vele, de az igazi szerelem nem így születik.
Sajnos ez az "edd meg, amit főztél" eset...
Gondold magad a másik helyébe: te mit szólnál a lány helyében, ha rácupannál a pasijára csak azért, mert egy hete még fogalmad se volt, mit érzel, és ezzel a csiki-csuki dologgal szórakozol vele?
1000% Megerdemled.
A hülyeseged miatt edd meg amit főztel 😂🤣🤣
Ez olyan mint a kisgyerek meg a játéka.
Amíg ott volt előtted akkor nem kellett de mikor látod hogy valaki más "játszik" vele, akkor már hirtelen az a legfontosabb játékod, egyszerűen imádod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!