Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszeretném holnap lepni a szerelmem. Nem tudja hogy tudom hogy hova fog járni holnap középiskolában de szerintem sikerült kinyomoznom? Ez lehetséges mint középiskola? Debreceni Szc Építéstechnológia és szakképző
Figyelt kérdés
Szerintem ide jeletkezett, nem szeret iskoláról beszélni, mert utálja én meg sajnos hülye vagyok ehhez annyit olvastam a weboldalon hogy felnőttképzés is indul de ide mint 15 éves lány középiskolásr felveszik nem? Nem egyben van? Már csak az átlag óra rendjét lenne jó tudni aki oda jár hogy kb mikor kezd. És s mikor végezz. Megszeretném reggel lepni egy nagy milkával, délután meg egy 15 száll piros rózsával. Annyi rózsa ahány éves :))szept. 1. 19:15
1/12 anonim válasza:
Hát ez így elég vérszegény, már ne haragudj. Azt sem tudod, hogy melyik iskolába vették fel? Odamész valahova és ott szobrozol majd egész délelőtt, várva a csodát? Szerintem felejtős.
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem is a barátnőd, max azt szeretnéd, hogy az legyen, ezért ez a meglepetés dolog.
3/12 A kérdező kommentje:
Pedig és iskoláról nem beszélünk egyikünk se szereti :) délután kocsival érte mennék meglepetésként
szept. 1. 19:51
4/12 anonim válasza:
Abba belegondoltál, hogy ezzel milyen kínos helyzetbe hozhatod, már ha egyáltalán jó iskolához mész?
6/12 A kérdező kommentje:
Nyugodjon le mindenki. Pontosítok az iskolával szemben van a buszmegálló ahova megy majd suli után ott akartam meglepni hogy felveszem kocsival meg rózsát adok neki. De mindegy ezek után akkor nem megyek köszi :))
szept. 1. 21:10
9/12 anonim válasza:
Szerintem meg valami pedofil... Hagyjuk már hogy annyit nem tudok hova jár a csajom/ pasim... De gáz...
Maga a meglepi része nem lett volna rossz,de egy sulikezdésre rózsa meg stb... Ha nem ír rossz jegyet akkor kap egy gucci táskát meg bentleyt vagy mi? Te jószagúfos
10/12 A kérdező kommentje:
Őm 19 vagyok ő 16 neked mi bajod? Ennyire fáj az élet?
szept. 2. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!