Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei hogy egy lány szerelmes?
Tehát van egy lány az osztályomban akivel elég jóban vagyok de nem tudom hogy érez-e többet irántam...megkérdezni meg gyáva vagyok mert szar lenne ugy egy osztályba járni hogy neégettem magam...esetleg tudnátok pár jelet mondani ?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Összeszeded magadat és elmondod neki, plátói szerelmet érzel iránta, innentől 3 lehetőség marad:
A) kiröhög és kiderül, hogy csak a vágyaid űztek viccet belőled
B) nem tart a világ legrondább csávójának és ad egy esélyt
C) nem ad esélyt, mert ...
Az ilyen sztoriknál rendszerint az A) szokott a helyes válasz lenni, de bocsássuk szavazásra :)
#2-es
Sokszor úgy sétál mellettem hogy a vállával,kezével hozzám érjen,sokszor észreveszem hogy engem néz,kb mindig a közelemben van(bár ezt azért nem mondanám biztos jelnek mert elég nagy paraszt a többi fiú úgy unblock a lányokkal az osztályban de kb ennyi)
6os
Köszönöm szépen a segítségedet és a többiekét is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!