Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnék kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Van egy kiszemeltem és nagy valószínűséggel én is tetszem neki ezt már röbben is megjegyezték még előtte is (nem tudom miért, de valamiért nem figyeltem a reakcióját pedig kellett volna de már mindegy) és fel akarom köszönteni szülinapjan interneten. De aztán hogyan tovább? Régebben ő is felköszöntött és ennyi. De valahogy beszélgetést szeretnék indítani. Most ment át egy másik suliba de nem emlékszem már a nevére esetleg ha arról kérdezek az jó? Vagy valami más tanács?
L
aug. 31. 00:06
1/7 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy mi van vele mostanában, ez a legegyszerűbb.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak az az egy üzenet volt hogy írta hogy boldog szülinapot én meg hogy köszi. Ha így rairnek nem lenne fura? Mármint ez lenne tényleg a legegyszerűbb, csak nem szoktunk beszelgetni
aug. 31. 00:20
3/7 rántotthúsosszendvics válasza:
Nem emlékszel a nevére? Ha írt neked, akkor láthatod. Nem fura, ha beszélgetést kezdeményezel, máskülönben sehová sem fogtok haladni.
5/7 A kérdező kommentje:
#3 az iskola nevére úgy értettem bocsanat:D
aug. 31. 01:30
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek azért akinek még van valami tanácsa az nyugodtan irhat várom :)
aug. 31. 01:31
7/7 anonim válasza:
#2 Nem hiszem, hogy fura lenne, bár nyilván ott azonnal jobb lett volna folytatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!