Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit néhány hónapja ismertem meg egy nyaraláson. Nagyon jó fej és nagyon tetszik. Egyik este többen leültunk a nappaliba beszélgetni és én nekidőltem a kanapenak és a födlön ültem ő pedig a kanapén feküdt felettem. Többször is tette rá a kezét a fejemre meg babrált vele. Többször is viszonoztam hasonló hülyeségekkel, meg meg is fogtam a kezét egy rövid időre. Érzem hogy mintha velem máshogy viselkedne. A bátyám meg az egyik barátnőm is ezt mondja. Kedves és meghallgat nagyon jó a humora. Amikor mindenki ment haza ő vadul integetett nekem. Szülinapomon meg felköszöntött. Lehet tetszem neki?

Köszi előre is az értelmes válaszokat!

aug. 29. 22:10
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és nemsokára lesz szülinapja gondoltam irok neki de azon kívül hogy felköszöntött mit írhatnak meg amiből erzekeltethetem?
aug. 29. 22:13
 2/10 anonim válasza:
100%
Szerintem igen, tetszel neki
aug. 29. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is:)
aug. 29. 23:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez ad egy kis önbizaltam :)) azért szívesen fogadok meg valaszolat
aug. 29. 23:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg tetszel neki.
aug. 29. 23:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tetszel neki

Szülinapján kezdj el beszélgetni vele hogy pl mit tervez aznapra

Ha látod hogy vevő a beszélgetésre az is egy jel

Ha pedig beindult akkor úgyis érződni fog a szimpátia

aug. 30. 00:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszönöm
aug. 30. 11:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá! Mond el neki, hogy tetszik neked. Így legalább biztosan tudni fogod a választ. Ha meg nem tetszel neki, akkor is jobb a biztos rosssz, mint a bizonytalanság.
aug. 30. 12:10
 9/10 anonim válasza:
Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy tetszel neki. Ok nélkül nem érintünk meg olyan (ellenkező nemű, szinte ismeretlen) embert, akihez nem vonzódunk valamennyire, főleg nem többször. :)
szept. 6. 18:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
szept. 12. 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!