Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit lépjek hogy észrevegye,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lépjek hogy észrevegye, hogy többet szeretnék?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó lány barátom.

Nagyon jól megértjük egymást, viszont az utóbbi hetekben, hónapokban úgy érzem kicsit több van köztünk mint barátság. Nem olyan régen szakítottak a volt barátjával, ezért sem akartam egyenlőre még ezt erőltetni. Viszont már szerintem túlvan rajta, de nem tudom hogyan hozzam tudtára hogy többet szeretnék. Elég közel állunk egymáshoz, és az ilyen apróságok, mint pl figyelmesség és egyebek nem tűnnének fel neki. Valami konkrétabb kellene.

aug. 27. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Fogd meg a kezét...

Smárold le...

Hívd el randizni...

aug. 27. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hívd el randizni, de nem mondd el neki, hogy randi. Sok ilyen "randi"-t csinálj. Dícsérd sokat!pl: csinos vagy, jó az illatod/hajad/bármi.

Aztán egyik randin megfoghatod a kezét, óvatosan. Néz a szemébe úgy beszélj.

aug. 27. 16:24
 3/3 anonim ***** válasza:
A randi jó ötlet, pláne akkor, ha eddig nem nagyon mászkáltatok kettesben. Hívd el valahová, aztán majd a reakciójából kiderül, mennyire van benne.
aug. 27. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!