Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek?
Néptáncos vagyok. A tanárom nem csak az én csoportomat tanítja hanem egy kb. tőlünk 45 percre lévő település csoportját is. Én csak látásból ismerem a srácot, de persze kicsit utánanéztem és már a nevét, születési dátumát is tudom. Talán onnan tudhatja a nevemet hogy mikor a csoportjuk táncolt én énekeltem rá. Néha rámmosolyog, de az szerintem csak zavarból van. Mivel testvércsoport az övé meg az enyém ezért minden nagyobb fellépésen látom.
2 évvel idősebb nálam.
És nem tudok mit kezdeni... Nagyon szeretnék vele beszélgetni vagy valami. De az a baj hogy mindenki csak azt tanácsolja hogy kérdezz tőle tánclépéseket, meg hogy megvan a közös téma. De azért egy tininek ez nem így megy...
Meg az a baj hogy kb. 1-2 évvel fiatalabbnak nézek ki mint amennyi vagyok (ez az alacsonyságom miatt van) és azt sem akarom hogy taknyosnak nézzen.
Kérlek írjatok normális ötleteket hogy hogyan szólítsam meg vagy bármit hogy kapcsolatom legyen vele.
Előre is köszönöm😊💗
Szia! Az a lényeg hogyha beszélsz vele, nézz a szemébe. Ha pedig rád mosolyog, akkor az csak jót jelent.
Amúgy hogy hívnak ha megkérdezhetem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!