Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem lehet az enyém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet az enyém?

Figyelt kérdés
Most a Sziget fesztivál alatt dolgoztam egy kempinges cégnél és ott összeismerkedtem egy lánnyal, aki szintén ott dolgozott velünk. Én 16 éves vagyok, ő 18. Ő most lesz 19 és én is most leszek 17. Folyamat munka közbe mikor együtt építettük a sátrakat mondogatta, hogy még túl fiatal vagyok stb, meg hogy majd pár év múlva keressem fel. Ez kicsit lehangolt l, de attól függetlenül nem nagyon érdekelt, tudtam hogy ugyanúgy kell. Mielőtt kezdődött volna a Sziget első napja nekünk dolgozóknak volt egy ilyen csapatépítőszerüség. Egymásra voltunk hangolódva és az este végére smároltunk, aztan hazamentem mert neki kezdődött az esti műszaka. Elkezdődött a Sziget és nekünk napközbe is kellett dolgoznunk, általában a kempingek recepcióin voltunk. Én mivel még nem vagyok 18 így nem dolgozhattam éjszaka, de ő legtöbbször mindig éjszakára volt beosztva így annyira nem talalkoztunk sokszor. De így a Sziget második napján elmentünk bulizni mert akkor ráértünk így mindketten. Akkor is smároltunk és egymás kezét fogtuk. Aztan utána egy darabig nem buliztunk együtt. Azt hiszem a negyedik nap megint mindketten ráértünk volna, csak akkor véletlen úgy berúgtam, hogy teljes képszakadásom van az estéről. Aztán vége lett a szigetnek, és most ráírtam, de azt mondta, hogy én basztam el, hogy nem mentem a többi nap vele bulizni. Az a baj nagyon beleszerettem, de ő is mondta, hogy ez a szigeten kívül nem fog működni. Mit csinaljak?
aug. 17. 20:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De nem volt ő ku*va, srácok! Csak folyamat mikor a korom szóbajött mindig mondta, hogy bár idősebb lennék. Meg alapjáraton idősebbnek néznek, tehát kinézek ilyen 18-nak, lehet azért sem voltam ellenére. Tényleg sok nőhöz volt már közöm, de ő hihetetlenül megfogott. Nem tudom visszaszerezni, mert nyílván nem menne bele egy kapcsolatba egy 16 éves sráccal. Bár idősebbek lénnénk és akkor ez a 2 év úgyse számítana.
aug. 18. 20:28
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Akkor jól gondoltam, tetszettél neki, de csak kalandozott veled, semmi komolyat nem akart.
aug. 19. 00:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Szard le, mivel egyértelmű, hogy csak szórakozott veled
aug. 19. 09:09
 14/14 anonim ***** válasza:
87%

Kapcsolatról úgy se lenne szó, mivel a koroddal van baja. Max alkalmi kapcsi.

Egy idő után elfelejted, ő is elfelejt ennyi. Majd jön más, nem csak az az egy 18 éves lány van a világon.

aug. 19. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!