Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet az enyém?
Figyelt kérdés
Most a Sziget fesztivál alatt dolgoztam egy kempinges cégnél és ott összeismerkedtem egy lánnyal, aki szintén ott dolgozott velünk. Én 16 éves vagyok, ő 18. Ő most lesz 19 és én is most leszek 17. Folyamat munka közbe mikor együtt építettük a sátrakat mondogatta, hogy még túl fiatal vagyok stb, meg hogy majd pár év múlva keressem fel. Ez kicsit lehangolt l, de attól függetlenül nem nagyon érdekelt, tudtam hogy ugyanúgy kell. Mielőtt kezdődött volna a Sziget első napja nekünk dolgozóknak volt egy ilyen csapatépítőszerüség. Egymásra voltunk hangolódva és az este végére smároltunk, aztan hazamentem mert neki kezdődött az esti műszaka. Elkezdődött a Sziget és nekünk napközbe is kellett dolgoznunk, általában a kempingek recepcióin voltunk. Én mivel még nem vagyok 18 így nem dolgozhattam éjszaka, de ő legtöbbször mindig éjszakára volt beosztva így annyira nem talalkoztunk sokszor. De így a Sziget második napján elmentünk bulizni mert akkor ráértünk így mindketten. Akkor is smároltunk és egymás kezét fogtuk. Aztan utána egy darabig nem buliztunk együtt. Azt hiszem a negyedik nap megint mindketten ráértünk volna, csak akkor véletlen úgy berúgtam, hogy teljes képszakadásom van az estéről. Aztán vége lett a szigetnek, és most ráírtam, de azt mondta, hogy én basztam el, hogy nem mentem a többi nap vele bulizni. Az a baj nagyon beleszerettem, de ő is mondta, hogy ez a szigeten kívül nem fog működni. Mit csinaljak?aug. 17. 20:32
1/14 anonim válasza:
Semmit ne csinálj, túl kicsi vagy... Tanulj valami jó szakmát, aztán majd menőn, pénzesen keresd meg újra. Ja, addigra már lesz 100 másik nőd, és nem fog érdekelni.
2/14 anonim válasza:
Ez a hajó már elment. A Szigeten meg volt az esélyed, de elb*sztad. Valószínűleg, ha ott lett is volna valami utána úgysem működött volna. A csaj csak pár napra akart magának valakit, akivel elvan, szexel és ennyi. Sajnos a pia fontosabb volt neked és jól berúgtál.
Kinek kell egy részeg kisgyerek?
3/14 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 1 hónapban viszonylag sok lánnyal kavartam, de ahogy jött ő éreztem, hogy más mint a többi. Egyszerűen nagyon megfogott azzal, hogy ő egy felnőtt nő, érett gondolkodással stb. A fiatalabbak sokkal könnyebben adják magukat, mert még nincs annyi tapasztalatuk, vagy nem tudom, de benne az is megfogott, hogy azért tényleg sokat próbalkoztam, tehát nem az első nap smároltunk azért. Nekünk már egy héttel hamarabb elkezdődött a munka a Sziget előtt, és már ez eleje óta fűztem.
aug. 17. 21:08
4/14 Lazy Lover válasza:
Hát haver ezt jól el rontottad simán lehetett volna sex közöttetek meg tartós kapcsolat is ott rontottad el hogy nem nyomultál rá
5/14 A kérdező kommentje:
De most ne csináljátok már! Csak van valami lehetőség még. Ő annyira kéne.
aug. 17. 23:15
8/14 anonim válasza:
igazából bocsánatot tudsz még kérni. jobb lehetőséged nincsen.
9/14 anonim válasza:
Nem csesztél el semmit, szimplán csak nem kellesz neki. Többször smárolt veled, vagyis nem voltál ellenére, de ő csak egy kalandnak tekintette az egészet, nem akart kapcsolatot.
10/14 anonim válasza:
Lehet minden este másik csávóval szexelt. Akkor is kéne? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!