Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt írja hogy egyenlőre csak barátilag tekint rám, mennyi az esély arra hogy ez változzon?
Azt írta hogy "egyeblőre csak barátilag tekintek rád, nem mondom hogy a jövőben ez nem változhat csak ahhoz nekem idő kellhet"
Több infót írok privátban ha valami még kell
10.
(1. válaszoló vagyok)
Szerintem feltehetően nem teljesen őszinte veled, könnyen lehet, hogy van egy vagy több valaki, aki tetszik neki, vagy aki udvarol neki, nem tudja, összejön-e akikkel leginkább szeretne, és tartalékban tart esetleg téged, rosszabb esetben csak azért, hogy az önbizalmát növelje a tudat, hogy van olyan, akinek ő kell. Ha közben van alkalmad másokkal ismerkedni, másokkal összejönni, ne fogd vissza magad. És ha tényleg volt/van/lesz nála esélyed nem csak barátként, ki fog derülni abból, hogy arra (hogy te másokkal vagy) majd hogy reagál.
Köszi mindenkinek!
Most egy jó ideig biztos nem fogom keresni. Ha keres keres, ha nem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!