Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt írja hogy egyenlőre csak barátilag tekint rám, mennyi az esély arra hogy ez változzon?
Figyelt kérdés
Azt írta hogy "egyeblőre csak barátilag tekintek rád, nem mondom hogy a jövőben ez nem változhat csak ahhoz nekem idő kellhet"
Több infót írok privátban ha valami még kell
aug. 17. 03:24
1/15 anonim válasza:
Én csak annyit mondanék neked, hogy nyugodtan ismerkedj közben másokkal. Az, hogy nem változik a hozzáállása az irányodba a jövőben, valószínűbb, mint hogy igen. Ha a várakozás közben nemet mondasz más lehetőségekre, bánni fogod később.
3/15 anonim válasza:
Ez valszeg annyit jelent, hogy addig barát maradsz, ameddig van nálad szimpibb csávó a célkeresztben.
4/15 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy hiteget hogy maaajd idővel több is lehet köztetek.De nem lesz.Barátzónából nagyon nehéz a kiút sőt lehet ott maradsz örökre.Utóbbira elég nagy az esély..
5/15 anonim válasza:
Biztos láttál már focimeccsen kispadon üldögélő embereket, ők a tartalék. Na az vagy te.
7/15 anonim válasza:
Néha van kiút, pl. ha az ember összejön valakivel, akkor kezd el kepeszteni a csaj. Láttam már ilyet.
Egyébként lehet lepattintás is, csak nincs a csajnak gerince megmondani kerek perec.
9/15 anonim válasza:
Tarts távolságot, ne keresd! Ez altalában bejön! Ha hiányodat érzi esetleg, majd akkor rajön hogy fontos vagy e neki! Ha nem keres ő, akkor ennyi, hagyd a fenébe!
10/15 A kérdező kommentje:
Egyetértek mindannyiótokkal.
Viszont az én barátaim azt mondták, hogy szorongósabb típus meg hogy én lennék neki az első és csak ezért "fél".
"Nem tudok semmit biztosra mondani és igerni, de igyekszem dolgozni rajta" írt még egy ilyet is
Én már tényleg nem tudom mivan😭
aug. 18. 02:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!