Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent, ha olyannal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha olyannal álmodok akibe régen szerelmes voltam?

Figyelt kérdés
Az álmaimban kb 2 hete folyamatosan benne van. Általában mindig úgy jelenik meg, hogy megcsókol, átölel, stb.. vagy csak néz, és meg se szólal, csak ott van. Nagyon zavar ez az egész engem, nagyon szerettem őt, és ő volt az első szerelmem. Aki tudja esetleg ez miért van, megköszönném ha leírná:)

aug. 15. 00:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az álomban kivetülhetnek a tudatalatti gondolatok, emlékek és érzések. Igazából ennyi a lényeg, idővel elmúlik és másról fogsz álmodni.
aug. 15. 06:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Régi emlékek feldolgozása történik ilyenkor az agyadban, semmi spirituális nincs az egészben.
aug. 15. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget, valóban az emlékeidet dolgozod fel ilyenkor. Nekem tipikusan akkor van ez, amikor látok pl. közösségi médiában egy posztot tőle és nem foglalkozok vele, de a tudatalattim rögtön előkapja. Ez nem csak szerelmekkel, de általános iskolai tanárokkal és filmsztárokkal is működik.
aug. 15. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Te még szerencsés vagy hogy álmodsz. Én aludni sem tudok, mert bár napközben elhárítom a gondolatát, feltalálom magam, de amikor lefekszem és becsukom a szemem csak rá gondolok állandóan. Aludni sem tudok tőle nem hogy álmodni.
aug. 15. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
fontos volt számodra, az életed része volt, azért
aug. 17. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!