Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most, 2024-ben mik a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most, 2024-ben mik a legjobb csajozós szövegek?

Figyelt kérdés
aug. 13. 01:38
 1/8 anonim válasza:
68%
Olyan nincs, felejtsd el ;) Minden nőhöz más szöveg kell és leginkább csak akkor működik ha van legalább valami közös szimpátia vagy rezzenés köztetek mondjuk elsőre. Ha nincs nyomhatsz neki akármilyen szöveget akár reggelig is, akkor is úgy le fog 2 percnél kevesebb idő alatt pattintatni, mint a szél. Vannak olyan nők is, akik sajnálatból néhány percig jót kacarásznak rajtad, már azt hiszed hogy nyeregben vagy mert a nevetés és a mulatságosság megtévesztő lehet abból a szempontból, hogy amelyik nőt meg tudod nevettetni annál már jó vagy. Nagy tévedés!! Rengeteg pénzéhes és szélhámos nő van, aki hagyja hogy szenvedj és közben jót röhögnek rajtad, hogy produkálod magad. Nem rég futottam bele két ilyen idétlen k"rvába a Westendben, akik törhetetlen teló üveget árulnak. De mikor felbosszantottak megmutattam a rendőr igazolványom és úgy hoppon maradtak és elhallgattak mint a sír. Teszteltem őket milyen emberek és azt állapítottam meg, hogy még a csöveseknél is szarabb emberek. Tele van Budapest is idétlen, senkiházi, pofátlan és flegma picsákkal. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, akkor költözz le vidékre, vagy menj egy vidéki munkahelyre és ott próbálj meg összejönni valakivel. Ott van esélyed még normális és nem képmutató nőket találni. Sok szerencsét!
aug. 13. 02:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nincs olyan szöveg, ami mint egy varázsige megigézne minden nőt. Senki sem egyforma, ezért mindenkinél más működik.

Viszont van az a réteg, amelyiknek elég, ha megvillantod az 500 ezer forintos lepukkant BMW kulcsát, meg félig kilóg a zsebedből egy almás telefon és már nem is tudod levakarni.

aug. 13. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejössz neki szinte bármivel odamehetsz, ha meg nem akkor nincs az a szöveg, ami jó lehet
aug. 13. 09:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Most, 2024-ben az egyik leggázabb dolog csajozós szövegeket használni. Pláne olyanokat, amiket nem te találsz ki...
aug. 13. 09:55
 5/8 milesahegyrol._ ***** válasza:
87%
A csajozós szövegeket felejtsd el szerintem. Egy lány sokkal jobban értékeli, ha saját magadat adod, minthogy egy előre betanult, elcsépelt szöveget adsz elő. A betanult szövegnél az is hátrány, hogy sokkal könnyebben lefagysz, szóval tényleg érdemes elfelejteni
aug. 13. 11:15
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Én tudoook. Tesó ezek vánhándrid pörszent bejöttek. Nyugodtan használd!

tudod mi a közös benned meg egy fát szállító járműben?...

te: ha rádnézek, mintha mellkason vágna egy légkalapács

hány kiló vagy?

mi??

csak mert eléggé lehengerlő vagy

hallod nem tudnál egy kicsit szarabbul kinézni?

figyelj már nem tudnál jobban vigyázni?!

mert belesétáltál az erogén zónámba.

te: <random odamész>arrébb tudnál állni, nagyon meleg van

csaj: ??

te: elolvadok tőled

észrevettem mit csináltál te kis tolvaj!

mit??

beloptad magad a szívembe.

szia meg sem ismersz?

nem

pedig itt lenne az ideje

te véletlen nem az aneszteziológián dolgozol?

letaglózó vagy

szia téged lehet vény nélkül kapni?

szia hozzád kell beutaló?

te orvos vagy? mert máris jobban vagyok

szia te is érzed ezt?

télen költözzünk össze és nem kell rezsit fizetni

??

fűt majd minket a szerelem

felmenőid közt van kígyóbűvölő?

Olyan vagy nekem mint 20 mg rivotril.. elveszed az eszem

ez az ultimate: szia van barátod? van/nincs/miértkérdezed, mostmár én vagyok

Ezeket most találtam ki. Hidd el te is képes vagy erre a szintre fejleszteni magadat! Sok sikert!

Ja és ne hallgass a károgókra, egy jó csajozós dumával bármikor fordíthatsz a csata kimenetelén.

(amúgy viccen kívül tényleg vannak jó dumák, amik kreativitásodról, leleményességedről, humorodról, vagy épp komolyságodról tesznek tanúbizonyságot)

aug. 13. 11:22
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Nincs tuti szöveg,amit itt feljebb kiírt egy kollégád az csak arra jó,hogy bolondozz ismerős csajokkal,ha mégis ezzel állíttanál oda egy idegen lányhoz ,az vicces kis lúzernek gondolna! Ha jól be akarsz vágódni először csak hétköznapi dolgokról beszéltél vele,hogy miről azt nem lehet behatárólni mert a helyzet és az adott hangulattól függ! Van amikor jól elsül egy idétlen vicc(feljebb) vagy nagyon kellemetlen szitut is tud hozni! A mizújs-ot véletlen sem Ted fel,mert még akkor sem lesz esélyed,ha bejösz neki!
aug. 15. 04:14
 8/8 tambi3 ***** válasza:
80%

Kedves ifjú barátaim!

Örök szégyen rátok nézve, hogy a legjobb csajozós szöveg újra a:

"Bocsánat, hogy megkérdezem;

Nem randevúzna énvelem?

Megvárnám az óra alatt,

Persze csak akkor ha szabad...

...az estje..."

Persze ehhez is "nézés" kell, meg stílus...

Nagyon meglepődnék, ha a "felmenőid közt van kígyóbűvölő?" szövegre azt mondaná bármely ifjú hölgy, hogy "persze, hol kapjam be..."

aug. 15. 17:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!