Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nagyon ír vissza! De azt mondta szeretne velem lenni! Akkor most mi van?
Szóval... van egy srác,2 éve majdnem össze jöttünk de inkább hanyagoltuk. Most ismét feltűnt az életembe,hétvégén buliztunk aztán hát lefeküdtünk. De mikor vissza értünk a buliba már másokhoz csapódott! Aztán még is csak keresett! Írt messengeren hogy milyen jó volt Velem stb... de aztán mérges lettem és hát meg mondtam amit gondolok! De tegnap 3x is felhívott és 1-2 órát beszélgettünk de mondta hogy ő régi módi jobban szeret hívni mint írni! Kérdezte hogy milyen virágot szeretek meg hogy reméli a héten is találkozunk meg hogy randizzunk! Hiányzom neki és reméli mikor szeptemberbe az új meló helyemre megyek akkor is találkozunk! Na hát ma későn keltem fél 12 fele akkor beszéltünk pár mondatott! Mert 9től melózott (mozdonyvezető)viszont látom hogy ma 4-5x is fellépet pár percre de nem ír!
Szerintetek hanyagoljam??? Jó meg lehet hogy bolhából elefántot csinálok de rosszul esik!
Köszi a válaszokat!
Tini kategóriában írtál. Szóval akkor te még nem vagy 18, de egy vasútassal hemperegsz?
Amúgy a srác csak a szexre megy, ha nem jöttél volna rá. Persze, ha te sem akarsz többet, akkor nincs gond.
Amúgy meg az emberek a munkahelyükön dolgoznak, nem biztos, hogy van idejük írkálni a másiknak. Bár tudom, hogy sokan a melóban is csak a telet nyomják, aztán csodálkoznak, hogy másnap már nem kell bejönni.
Régimódi? Szóval hosszasan udvarolt, vagyis kb. egy pillanat alatt megdöntött.
Dehogy régimódi... akkor nem feküdtetek volna le...
Mindketten megéritek a pénzeteket...
Egyszerűen játszmáztok egymástól és már belegabalyodtatok a sok hazugságotokba. Ez a színtiszta igazság - áltatod magad, ha mást látsz ebben.
Azért hanyagolod mert online volt és nem írt? Mérges lettél és megmondtad a magadét.. De mégis órákra felhívott.
Egy hisztérika vagy.
Szeretne veled lenni= megakar dugni, amikor csak kedve tartja.
Nagyon nem ír vissza= nem vesz komolyan
20 éves vagyok,rossz kategóriába soroltam! :)
2 éve is udvarolt és komolyat szeretet volna! De én meg nem! :)
Most ismét egymásra találtunk ennyi az egész! :)
De köszönöm a válaszokat! Nem élem bele magam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!