Június 3.-án jár le a GYES-em.Akkor tölti a gyerekem a 3.életévét. A főnököm azt mondta, hogy menjek vissza hamarabb papíron dolgozni-tehát májusban- hogy ki tudja adni a szabijaimat, mert sok összegyűlt. Megteheti? Szeretnék addig GYES-en lenni.
Nem,nem szeretném.
Elvileg ott folytatom a munkát,ahonnan eljöttem.
Csak nem szeretnék visszamenni,papíron SEM addig.
Ha jól értem, te visszamennél június 3-án dolgozni, és elôtte adja ki a felgyülemlett szabadnapokat. Azt nem írod, hány napod van, de de ha tényleg sok, akkor ez így ok.
Amikortól elkezdik kiadni a szabikat, onnan rendes szabadságon leszel. A munkáltatónak van x napja, hogy ezeket kiadja neked, szóval ha június elején már aktívan dolgoznál, ez így rendben van.
Nekem 33 napom van, amit ki kell adnium, szeptemberben kezdek dolgozni, onnantól visszaszámolva 33 munkanapig pedig szabadságon leszek elôtte.
Megint 4-es vagyok.
Akkor pontosítok, mert ez nem “nálunk így csinálják”, hanem munka törvénykönyve.
Tehát amikor kéred, hogy szüntessék meg a fizetés nélküli szabadságodat, akkor a megszûnéstôl számított 60 napon belül ki KELL adnia a munkáltatónak a napokat.
Az már szokás kérdése, hogy ezt az aktív munkába állád elôtt szokták. Tehát ha te nem így szeretnél, akkor van valamennyi mozgástered, de ha arra vonatkozott a kérdés, hogy át akarnak-e vágni ezzel, akkor nem.
És gyes mellett lehet mindezt.
8-as írja jól, hiába pontozzátok le.
Ha megszûnik a fizetés nélküli szabadság, akkor 60 napja van a munkáltatónak, hogy kiadja a felgyülemlett szabadnapokat, és ezt általában kezdés elôtt szokták.
Szóval nem azt akarja a fônöke, hogy hamarabb menjen vissza dolgozni, csak kiszámolta, hogy ha június elején a kérdezô visszamenne dolgozni, akkor elôtte mikortól tudja kiadni neki a szabadnapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!